Ny sæson med 1. holdet.

Vi skal i den kommende sæson forsvare vores DM pokal og samtidigt forsøge at komme videre fra Gruppespil 2 i Champions League.

De danske mestre og rutinerede spillere, Jens Lundquist, Michael Maze, Mikkel Hindersson og Allan Bentsen fortsætter alle.

Danske Mestre 2022

Så er der kommet to nye unge spillere til Roskilde Bordtennis, BTK61:

Elliot Lundquist 19 år, kommer fra Söderhamm i Sverige hvor han træner og spiller til daglig. Han træner med deres stærke trup og har mod på at prøve kræfter med den danske Liga også.

Dominykas Samuolis 15 år, han har haft sin bordtennis opvækst i Hillerød, men har valgt at flytte til Roskilde i den kommende sæson. Han er nykåret Dansk Mester i Drenge single, bronze medalist i junior single og i øjeblikket med senior landsholdet til NETU mesterskaber.

Dansk mester i Drenge single.

Vi glæder os meget til at følge de to unge spillere i den kommende sæson.

Vi har også stadig en stor gruppe spillere til vores 2., 3. og 4. hold, som vi håber kan tage det sidste skridt op til 1. holdet.

Champions League i den kommende sæson:

Der er trukket lod til gruppespil 2.
Vi har trukket Saarbrücken fra Tyskland igen, de har et meget stærkt hold og bliver svære. Det 3. hold i gruppen, bliver først kendt efter de har spillet gruppespil 1 (der er 16 hold med der, 4 grupper og de 4 vindere kommer med i Gruppespil 2).

Vi glæder os til at kunne vise bordtennis på allerhøjeste niveau igen i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, vi får besøg af nogle af de bedste spillere i Europa.
Kamp datoerne kommer så snart vi har dem.

Målet for den kommende sæson er at genvinde DM pokalen og lave et godt resultat i Europa.

Vi ses i hallerne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.