STØT VORES SPONSORER

Kære medlemmer af Roskilde Bordtennis, BTK61

Vi håber, I alle har det godt og nyder jeres tid ved bordene og i klubben.

Som en vigtig påmindelse vil vi gerne minde jer om betydningen af at støtte vores klub og de sponsorer, der gør det muligt for os at fortsætte med at trives og udvikle klubben og os som bordtennisspillere.

Vores sponsorer spiller en afgørende rolle i klubben ved at give økonomisk støtte, ressourcer og produkter, der bidrager til vores træning, konkurrencedeltagelse og generelle drift. Uden deres støtte ville vi ikke være i stand til at opretholde den høje standard, som vi alle stræber efter.

Det er derfor vigtigt, at vi som medlemmer husker at støtte vores sponsorer på enhver mulig måde. Dette kan inkludere at vælge deres produkter eller tjenester, når det er relevant, og at sprede positiv omtale om dem i vores netværk.

Hvis I ser en sponsor af klubben, er det altid værdsat, hvis I viser dem jeres taknemmelighed og anerkendelse.

Vi opfordrer jer til aktivt at tage del i at støtte vores sponsorer, da dette ikke kun styrker vores klub, men også viser vores værdsættelse for deres engagement i vores fællesskab.

Lad os sammen vise, at Roskilde Bordtennis er en klub, der værdsætter og støtter dem, der støtter os.

I kan på nedenstående link se hvem som i øjeblikket er sponsorer i klubben og vi vil fremadrettet præsentere dem lidt mere på hjemmesiden og ved et arrangement i klubben.

Tak for jeres opmærksomhed, og lad os fortsætte med at gøre vores klub stærk og levende ved at stå sammen og støtte vores sponsorer.

Med venlig hilsen

Sportsdirektør

Allan Bentsen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.