Anden sejr i træk til Østserieholdet

Det skulle blive en god dag for Roskildes unge Østseriehold, da man tog i mod Racketlon-holdet i Kongrescenteret. Anton, Jacob, Abdi og Jeppe stod for dagens kamp.

Kresten Hougaard, Jesper Ratzer, Kasper Jønsson og Morten Jaksland var med for Racketlon.

Og der blev da også lagt fint ud, da Jeppe slog uoplagte Kresten 3-2 og Jacob tabte med samme cifre til Jesper. 1-1.

Anton og Abdi lagde også stærkt ud, da de slog henholdsvis Kasper og Morten, og dermed havde Roskilde en hurtig føring på 3-1.

Jeppe og Jacob byttede modstandere.. og score, da Jacob vinder 3-2 over Kresten, og Jeppe taber 2-3 til Jesper i en ellers særdeles velspillet kamp. 4-2.

Anton og Abdi skaffer to vigtige kampe, 3-0 til begge, og Roskilde fører nu 6-2.

Abdi

Så skulle doublerne spilles.. Jeppe/Anton og Abdi/Jacob. Jeppe og Anton måtte desværre indkasserer sæsonens første nederlag i double til Jesper og Kasper, men heldigvis vandt Jacob og Abdi deres double i afgørende sæt. 7-3 til Roskilde.

Derefter skulle Jeppe spille mod Morten og Anton mod Jesper. Jeppe vinder sikkert 3-0 og resten af kampene var nu bare pynt. Jesper får dagens tredje sejr i afgørende sæt mod Anton, men det betyder ikke så meget, da kampen nu står 8-4 til Roskilde.

De sidste to kampe skulle dog spilles. Jacob må desværre indkassere dagens andet nederlag mod en flot spillende Kasper, og til sidst afslutter Abdi kampen med et brag, da han slår Kresten 3-0 og dermed vinder Østserieholdet deres anden kamp i streg 9-5.

Man of the match må endnu en gang gå til Abdi, som er ved at nærme sig topform.