Initiativ omkring en indsamling, fra et af klubbens medlemmer.

Når alt vendes på hovedet …

Til jer, der ikke kender mig, så hedder jeg Hendrik og er senior motionsspiller i Roskilde Bordtennis, BTK61. Og min hverdag er vendt på hovedet, som jeres helt sikkert også er på grund af coronaen. Ingen af os ved, hvad fremtiden bringer, men vi ved, at økonomien er presset over hele linjen. Jeg kan godt regne ud, hvad de manglende indtægter fra Roskilde Festival, slutspilskampe etc. betyder for klubbens økonomi. Men vi har en mulighed for at påvirke, hvad vi kan vende tilbage til.

Før nedlukningen var vi en klub i vækst og rivende udvikling, og det vil i mine øjne være så uendeligt trist, hvis dette store arbejde går tabt. Det er mit ønske, at vi alle – men især ungdomsspillerne – kan vende tilbage til klubben, som vi kender den, og med de trænere, som de er trygge ved. Jeg ved, hvilken betydning vores sport og klubben har for mig, og jeg er voksen, så jeg forestiller mig, at det er endnu vigtigere for vores unge spillere. Derfor har jeg lavet en donation til klubben og tager nu initiativ til dette opslag ud fra tanken om, at mange bække små gør en stor å: Vil I være med til at donere et beløb til klubben? Ethvert bidrag tæller! Der er hverken et minimum eller maksimum. Jeg har talt med klubledelsen for at høre om det praktiske, så man kan overføre via klubbens mobilepay: 57461. Husk at skrive navn og ’donation’. Det er faktisk også muligt at få fradrag hos SKAT for et bidrag – så skal I bare oplyse cpr.nr. og fulde navn ved overførslen.

Jeg håber, at I tager godt imod initiativet. Og jeg håber, at vi snart kan høre hallen summe af aktivitet igen.

Venlig hilsen

Hendrik

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.