Østserieholdet måtte dele point med førerholdet

Mandag aften tog Roskildes østseriehold imod topholdet Brøndby på hjemmebane.

Det unge østseriehold havde igen brug for hjælp fra Henrik, som snart må siges at være en fast del af holdet. Ud over Henrik var Jacob, Jeppe og Abdi og hans heppekor mødt op til kampen.

Brøndby kom godt fra start og var hurtigt foran 3-0. Det var Henrik som skulle vende stimen, og efter hans sejr skulle både Jeppe, Jacob og Abdi følge op med en sejr hver. Dog taber Henrik sin første kamp (!!) overhovedet og dermed 4-4.

Jacob og Henrik vinder deres double, men Jeppe og Abdi må se sig besejret i 5. sæt. Nu blev det for alvor spændende. 5-5 efter doublerne.

Jeppe taber en ærgerlig kamp, men Abdi og Jacob ville ikke tabe og med stærkt spil, spiller de Roskilde op på en 7-6 føring.

Sidste kamp skulle spilles af Henrik, som i første sæt kører sin modstander over, men må se sig ramt af en forstrækning. Det bliver for meget for Henrik, der uheldigvis taber i 5. og afgørende sæt.

Roskilde spiller endnu en uafgjort og ligger nu nummer 5 med 5 point til oprykning.