Sikker sejr til Serie 2-holdet

Fårevejle var mandag aften på besøg i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Hjemmeholdet stillede med samme hold som i torsdag – hvilket vil sige, at Lars afsonede sin sidste dag af sine to tvungne udtagelser efter batkastet imod AIF.

Udover Lars bestod holdet af Nikolaj, Rasmus og Patrick. Det er værd at bemærke, at det er 3. kampe i træk, at de samme fire spillere er med. Uden at have statistik på det, tør jeg dog godt påstå, at det må være ny rekord på holdet.

Nikolaj taber sin første kamp efter 3 tætte sæt, mens det bliver til en 3-1-sejr til Lars. Både Rasmus og Patrick vinder 3-0.

I anden runde bliver det til en 3-1-sejr til Nikolaj, mens Lars endnu engang taber til en knopspiller. Her skal det noteres, at battet sad solidt fast i hans hånd under hele kampen. Ros til Andro for at have produceret et meget vedholdende bat. Endnu engang bliver det til 3-0-sejre til både Rasmus og Patrick. Dermed var det en 6-2-føring inden doublerne, og det tegnede godt.

Doublerne blev delt, så Rasmus/Nikolaj fik et nederlag, mens det blev til sejr til Lars/Patrick, og med 7-3 var minimum det ene point sikret.

I sidste runde blev det til 3×3-0 til Nikolaj, Rasmus og Lars, mens Patrick måtte ud i 5 sæt for at hive sejren hjem. Samlet bliver det til en sikker 11-3-sejr efter flot spil fra alle mand.

Det bemærkes, at Rasmus præsterede en uofficiel omvendt Max ved at klare alle tre singler uden sættab. Nederlaget i doublerne gør desværre, at det ikke blev til en officiel.

Dagens Man of the match må gå til holdlederen, der hev sejre i alle 3 singler + doublen.

Næste kamp er torsdag d. 6. november i Slagelse.