Tæt nederlag til klubbens vigtigste hold

Mens klubbens næstvigtigste hold forbereder sig til Champions League-braget på fredag var klubbens vigtigste hold i aktion mandag aften imod Tåstrup på udebane.

Roskilde skulle forsøge at genvinde deres andenplads i rækken, men det krævede dog en god præstation imod et stærkt TIK Tåstrup-hold.

Til dagens kamp var Jonas, Rasmus og Nikolaj udtaget, mens holdlederen stod for rutinen. Jonas var med i stedet for Lars-Emil, der stadig synes, han har ondt i knæet.

I første runde fik Nikolaj og Rasmus hver en sejr, mens Patrick tabte 3-1 i en kamp, hvor alle sæt var med mindst mulig margin. Jonas taber 3-0, men kom bedre med, som kampen skred frem. Desværre blev det til et nederlag på 19-17 i 3. sæt.

Derefter stod Patrick for holdets eneste sejr i næste runde. Det gjorde, at Tåstrup havde en 5-3-føring inden doublerne.

Med en sejr til Rasmus/Nikolaj og et nederlag til Jonas/Patrick blev doublerne delt, og dermed var det op ad bakke til den sidste runde, hvor alle kampe skulle vindes, hvis andenpladsen i rækken skulle forsvares.

Desværre kunne kun Nikolaj og Patrick hive en sejr hjem, mens det blev til nederlag til Rasmus og Jonas. Jonas’ var i en ærgerlig 5-sætter, hvor der ellers var mulighed for, at han kunne hive sæsonens første serie 2-sejr hjem. Sådan gik det desværre ikke, og dermed blev det også til et samlet 8-6-nederlag.

nikolaj bKampens spiller, Nikolaj, spillede en flot sidste kamp

Dagens man of the match bliver Nikolaj, der vinder to singler og sin double med Rasmus. Især den sidste kamp var imod en svær modstander, hvor Nikolaj spillede fremragende.

Sidste kamp inden den velfortjente juleferie er på mandag i Roskilde Kongres- og Idrætscenter, hvor Holbæk kommer på besøg. Da det er sidste kamp inden spillerne går på juleferie, forventes der massive tilskuermængder, så derfor kan det godt være en god idé at komme i god tid, hvis man vil have siddepladser. Dog kan de forreste stolerækker godt tages i brug til denne kamp, da den batkastende Lars-Emil stadig forventes at være skadet.