VM for veteraner i Las Vegas.

Her kommer lige en kort opsummering af hvordan det gik for mig derovre.

Jeg var taget til Las Vegas for at vinde, men som i kan se på billedet så blev det til en bronze medalje ved VM.
Det var en stærk række 50+ rækken, hvor Jørgen Persson fra Sverige vandt finalen mod min overmand med mindst mulig margen, 12-10 i 5. sæt efter at have været bagud med 7-9.

Det startede stille og roligt i de første runder, uden at spillet var specielt godt, vandt jeg forholdvis sikkert indtil vi var 16 spillere tilbage. I 1/8 finalen skulle jeg møde en penholder fra USA, han dukkede dog aldrig op, så direkte til 1/4 finalen hvor Zandor Varga fra Ungarn ventede. Det blev en hårdere kamp end håbet, jeg fik aldrig spillet til at stemme helt, men han spillede klogt og godt på de ting han kunne. Det endte efter både 1-0 og 2-1 føringer med en sejr med 3-2 og 11-7 i sidste sæt.

I semi skulle jeg så møde en tidligere top spiller fra Belgien, Andreas Podpinka som tidligere har været blantd de sidste 8 ved VM i 1993. Jeg kom aldrig rigtigt med i den kamp, han servede godt og kom hele tiden i angreb, mit forsvarsspil var der bare ikke. Havde dog en lille chance i 2. sæt, en 9-7 føring blev dog ikke til sæt sejr og efter det voksede hans selvtillid. så det endte noget skuffende for mig med et 0-3 nederlag i serien og dermed 3. plads og bronze til VM.

Det var en stærk turnering og flere tidligere topspillere med i både min række og i de andre rækker. Jeg håbede på mere, men var ikke skarp nok i denne og forsøger måske på et senere tidspunkt at tage revanche.

I double spillede jeg sammen med Johnny Madsen, målet med det var en fed oplevelse, og det fik vi. Vi vandt gruppen sikkert og første kamp efter puljen ligeså. Så var vi blandt de sidste 32, det var meget tilfredsstilende for os. Vi ville dog gerne videre, men i den næste kamp mod to tyskere blev det svært. Vi var dog med til 2-2 i sæt og ikke så langt fra endnu en sejr. Det blev dog endestation for os der, men en super oplevelse.

Til sidst vil jeg gerne takke mine supportere og sponsorer for en super fed tur, hvor der var mange flere oplevelser end dem ved bordtennisbordet :-).
God mad, sol, drinks, JLO koncert og selvfølgelig spil ved roulette bordene :-).

Tak til Dansk FI og BLS Capital

Allan Bentsen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.