Beretning fra DM ungdom 2017 i Hillerød

Blev lidt en blandet fornøjelse, hvor en del spillere ikke rigtig ramte top niveauet, og hvor mange spillere lige mangler det sidste og ikke mindst troen på at det godt kan lade sig gøre selvom de møder en der på papiret er bedre. Lidt mere tro på egne evner, sammenholdt med lidt kølighed på de afgørende bolde, er vigtigt at lære til fremtiden.

Til gengæld viste Emil Sørensen og Emil De Meyer, at de har potientiale. De spillede begge to frisk på og flot at Emil De Meyer gik hele vejen mod Gustav Farschou og turde spille igennem på de afgørende bolde i stedet for at håbe på fejl fra Gustav`s side. Vil man op på næste niveau, handler det om at gribe chancen når den byder sig til.

Positivt var også vores mange double par, som viste flotte præstationer, og ikke mindst god fight, og det var faktisk i double at vi hentede alle vores 4 medaljer. Kendetegnende for alle vores doubler var at der virkelig blev kæmpet og skreget for at vinde. Med lidt mere held kunne Emil og Thorbjørn have gået i finalen i Drenge og Mathias/Oliver kunne have vundet finalen i U 21. Håber de forskellige spillere husker at tage den energi og fight med over når de næste gang står og skal spille single. Ved godt det kan være nemmere at få frem når man er to der står sammen, men hvis Roskilde spillere skal tage det til næste step, er det nødvendigt med mere vilje og energi i kampene for at vinde, ellers bliver det kun til “lige ved og næsten”.

Til sidst vil jeg nævne, at vi er den klub i Danmark der havde flest deltagere med til ungdoms DM, i hvert fald da vi startede om lørdagen( ialt 15 deltagere). Det i sig selv er flot og vidner om at vi har mange spillere på højt niveau der er i stand til at kvalificere sig til DM. Mit håb er dog, at vi på et tidspunkt også kan være den klub der har flest spillere med når vi kommer til søndagens kampe.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.