Østserien efter første halvdel af sæsonen

Status: Østserieholdet på toppen

Wrap-up på første halvdel af sæsonen

Torben Plaep, Jeppe Okkels, Martin Lundkvist, Alex Bech Valentin og Emil De Maeyer

Første halvdel af sæsonen er nu spillet, og det er tid til at gøre status. Konklusionen er kort; Østserieholdet er med i kampen om topplaceringerne, og oprykning er ikke usandsynligt.

Sæsonen startede ellers med et knebent nederlag til Hvidovre, men siden da er der ikke blevet set tilbage. 6 sejre, 2 uafgjorte og så lige denne ene tabte kamp. De næste tre kampe skulle blive lige så tætte, dog med et bedre udfald; 8-6 og to gange 7-7. Efter disse 4 tætte indledende kampe, har Østserieholdet ikke set tilbage og udelukkende hevet 10-4 sejre og en enkelt 11-3 sejr hjem.

Første halvdel af sæsonen kulminerede i et topopgør mellem (daværende) 1. & 2. plads, hvor Roskilde tog hjem med en sikker 10-4 sejr over Greve, som placerede os på en af de to oprykningspladser halvvejs inde i sæsonen.

Roskilde på førstepladsen inden 10. runde blev spillet

Det er nu undertegnedes 5. sæson i Østserien, og det er tydeligt, hvad der denne sæson har gjort forskellen fra de andre år. Holdet har aldrig været så stabilt.

Alextilsluttede sig holdet sidste sæson og har i denne sæson vundet 15/18 kampe! Det giver en kæmpe ro at vide, man som absolut minimumkan regne med 2 sejre fra ham. Lundeer en fantastisk opbakning og coach, og har taget 17/24 kampe med på vejen. Torbenhar løftet niveauet gevaldigt fra sidste sæson og vinder nu hver anden kamp. Jeppehar endelig (efter 5 sæsoner 😉) fundet stabiliteten frem, og selv de stærkeste spillere bliver udfordret til det sidste. Sidst, men ikke mindst, har holdets nytilkomne, Emil, vist, at han sagtens kan være med på dette niveau, og det går kun fremad.

Af stærke præstationer skal der nævnes

Lunde og Torben har vundet ALLE deres doubler– 8/8

Jeppe vandt over Kenneth Nielsen, Herlev, som sidste sæson spillede Stigadivision

Emil vandt over Mads Holm-Hansen, Sørbymagle, samt to stærke sejre mod Amager til at sikre en uafgjort

Alex sæson har stort set været en lang stærk præstation, hvilket en sejrsstime på 11 kampe viser, hvor Jacob Reuther fra Hillerød, var hvad, der skulle til for at stoppe ham.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.