Roskilde Bordtennis vinder 1. division for kvinder

Vores egen fine hal, Idrættens Hus, dannede i weekenden den 9.+10. marts rammen om de afsluttende kampe i kvindernes 1. division. Både holdene i A-slutspillet og B-slutspillet var samlet. Holdene har i sæsonen været opdelt, men med vores fine hal og gode pladsforhold  var alle hold samlet.

Efter en ret suveræn sæson hvor vi har ført, først grundspillet og siden  A slutspillet, sluttede vi af med at vinde rækken.  Vi fik dog kamp til stregen da Ballerup inden weekendens kampe kun lå et sølle point efter os. Det var derfor vigtigt, at vi ikke dummede os i kampene om lørdagen.  Om søndagen skulle vi nemlig møde netop Ballerup i en slags finale.

Vi lagde ud mod Helsingør, som godt nok lå sidst i A-slutspillet, men som har et rigtig godt hold. Vi stillede med Karina,Jette og Christel. Efter en lidt nervøs start kom vi bagud med 1-2, men derefter  så vi os ikke tilbage og vandt kampen med 7-3.

I dagens anden kamp var modstanderen København. Et virkeligt stærkt hold med Roskilde-spiller  Mette Skjoldager på holdkortet. Et hold  vi tidligere havde tabt point til. Med samme opstilling blev resultatet heldigvis også det samme, nemlig 7-3 i vores favør.

Efter lørdagens kampe havde det flasket sig så heldigt for os, at vi i søndagens kamp mod Ballerup blot skulle bruge en enkelt sejr for at vinde kampen. Reelt kunne vi  tabe 1-9 og alligevel vinde rækken, men det var vi bestemt ikke indstillet på. Holdet bestod af denne gang af Mette, Karina og Christel.

Efter de fire første kampe var stillingen 2-2. De efterfølgende to kampe blev begge afgjort i 5. sæt. Heldigvis med Roskilde som vindere. I de sidste kampe  lykkedes det os at trække yderligere  fra og vi endte men at vinde kampen 7-3 (igen!!!).  Dermed blev vi vindere af 1. division. FANTASTISK!!!!!.

Resultatet betød, at vi sluttede med 4 point ned til Ballerup, Silkeborg blev nummer 3 og København blev nummer 4.

Da både både Roskilde og Ballerup har hold i Elitedivisionen og derfor ikke kan rykke op, skal Silkeborg op i Elitedivisionen (stort tillykke til dem) og København skal i april spille en kvalifikationskamp om oprykning til landets bedste række. Tillykke til København også.

Afslutningsvis skal lige nævnes at Karina blot tabte én single ud 60 spillede og at Karina og Christel vandt samtlige deres doubler. 15 ud af 15.

Til allersidst vil jeg gerne takke hele holdet Jette, Karina, Lotte og Mette for en fantastisk sæson. Ikke blot spille- og resultatmæssigt, men også for et godt sammenhold og masser af sjove timer

Mange sportslige hilsner fra
Christel

Dansk Bordtennis Union har også skrevet lidt om 3 af damerne, de har nemlig tidligere vundet DM for Roskilde, læs mere her:
https://dbtu.dk/nyheder/trio-der-vandt-dm-35-aar-siden

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.