Kong Omar indtog Roskilde

Kaptajn Jespersens mandskab gjorde det umulige og vandt det andet opgør i finalerne i om det danske mesterskab for herrer.

Med Omar i spidsen vandt København med hele 5-1, som Roskilde mand følte man sig helt spansk med tanke på de to CL opgør, som foregik næsten parallelt.

Efter en blændende præstation i første finale hvor Roskilde vandt med 5 – Omar, så var Roskilde helt på hælene denne gang, måske havde spillerne undervurderet københavnerne efter sejre i tre opgør i alt. Blachman ville have sagt, at der manglede vilje og nærvær for at kunne præstere det sublime. Det var en pseudo præstation, så man må forvente en uendelig motivation for at forbedre præstationen i den tredje og afgørende finale på mandag aften i Roskilde hallen.

Københavnernes smarte skaktræk var at flytte Kosiba ned i 2. kryds efter, at han havde tabt to kampe i 1. kryds til Allan og Finn i den første finale. Mod Jesus kom hans spil mere til sin ret, og Kosiba vandt opgøret ved stillingen 1-3 relativt sikkert. Så hvad sker der nu?? Beholder København Kosiba i 2. kryds og satser på en gentagelse af 2. finale, eller bytter de rundt igen?

Hvad gør Roskilde efter dette overraskende nederlag? Flytter Hasse Jesus op i 1. kryds, han er den eneste Roskilde spiller, der har slået Omar i denne sæson, og lader Allan spille 2. kryds og håber han kan slå Kosiba, som han gjorde i den første finale. Hvad med Gao, der spillede blændende i 1. finale, men fik klø 3-0 mod Ruben i 2. finale, får han genvalg?, eller er det Claus Schou, der får chancen, da han har gode chancer mod Ruben?

Gå ikke glip af dette drama af en tredje finale, der kan blive en sindsoprivende affære mellem to hold der VIL vinde mesterskabet. Bliver det Roskildes erfarne spillere eller de unge sultne københavnere, der løber med den store eftertragtede pokal? Kom og vær med en fest I Roskildehallen på mandag kl. 19, det bliver spænding og bordtennis i topklasse.