Bordtennisligaen og divisionsrækker.

Alle vores herre hold var i kamp i weekenden, det vil sige Bordtennisliga, 1. division, 2. division og 3. division.

Bordtennisligaen vandt begge kampe, vi lagde hårdt ud lørdag eftermiddag med en DM revanche mod Næstved. Det blev endnu et tæt opgør, hvor vi heldigvis træk det længste strå fortjent. Kampen svingede en del, men vi var foran det meste af kampen.
Mikkel og Allan lagde godt fra land med to sikre sejre over Andreas Törnkvist og Tomas Koldas. Derefter var det Jens mod Hampus og Maze mod Khaled Assar, det blev to tætte kampe, Jens viste sig som den stærkeste og vandt 3-2 efter at have ført 2-0, Maze tabte desværre mod Khaled med 2-3.
3-1 ved pausen…
Så var det Jens og Mikkel, hvor det blev sejr til Jens mod Andreas og Mikkel tabte til Hampus. Så 4-2 til Roskilde inden de sidste to kampe.
Det blev desværre to tætte nederlag hvor marginalerne igen var med Næstved. Så var det klart til det afgørende Golden Sæt som endte med at Jens skulle spille mod Hampus igen. Jens tog teten og bragte sig foran og førte 8-4, det blev dog 8-9 inden at Jens vandt med 11-9.
Jens viste som en god ankermand med 2 sejre og sejren i det afgørende “Golden sæt”, Maze mangler lidt endnu, Mikkel fik en fin debut og Allan var fint med i begge sine kampe.
Efter en lang sommer og ingen kampe siden DM finalen for nogle af vores spillere, så er vi meget tilfredse med at kunne være mod Næstved, og med lidt marginaler kunne vi have vundet større, vi bliver kun bedre i løbet af sæsonen.

Søndag var det så Amager som stod i den anden ende af bordene, det blev en lidt anden kamp. Maze fik lov at hvile så Mathias Ringstrømm var med.
Det blev 5-0 til Roskilde, hvor Amager var med i kampene på bord 2, hvor både Mathias og Allan vandt med 3-2. Jens og Mikkel gjorde rent bord og vandt deres kampe med 3-0.

Vores 1. Division spille lørdag mod Vestegnen, det blev desværre til et nederlag på 1-5. Mads Pærregaard, Mathias Ringstrømm, Mads Toft og Jacob Henkov var med der.
Det siges dog at det nemt kunne være gået anderledes, men drengene kæmpede og kommer igen næste runde hvor Finn vil forstærke holdet.

Vores 2. Division spillede søndag mod Kildeskoven, her fik vi en sejr på 8-4. Det var Martin Skov, Mikkel Skovborg, Emil D M og Jacob Henkov der udgjorde holdet der. Det var en fin start og de ser ud at gå en fin sæson i møde.

Vores 3. divisions spillede lørdag mod Vestegnen, der var debut til Peter Rosenmeier på holdet, sammen med Martin Lundkvist, Alex Valentin og Anders. G . Nielsen. Det bleve desværre et nederlag på 5-8.

Vi ser frem imod næste DT weekend, den 23. – 24. oktober.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.