Champions League 2021-2022

Roskilde Bordtennis, BTK61 er klar til Champions League

Vi er igen klar til årets Champions League i bordtennis, seedet 8’er efter vores gode resultater de sidste 3 sæsoner. Vores modstandere er nu fundet, vi skal i det indledende gruppespil møde Saarbrücken, Tyskland, Pontoise Cergy, Frankrig og Dekorglass Dzialowo, Polen. 
Det var ikke de store smil der var på under lodtrækningen fra Sportsdirektøren, vi fik en meget svær gruppe i år. Men målet er endnu et avancement fra gruppespillet.

På grund af Corona pandemien, og der ikke er helt så godt styr på den alle steder, spilles den indledende runde i år på én lokation og desværre for os, vores fans og sponsore blev det Saarbrücken der blev hjemby for den indledende pulje i den første uge i november. De to bedste hold i gruppen går til kvartfinalerne medens nummer tre og fire går videre til gruppespil i ETTU cuppen. 


Kampene efter de indledende runder/gruppespil foregår som ude-hjemmekampe, så vi håber meget vi kan vise vores tilskuere bordtennis i verdensklasse i denne sæson. Det vil blive enten i en 1/4 finale i Champions League, som er målet, eller efter gruppespillet i ETTU Cup.

Vores spilleplan, alle kampe spilles i Saarbrucken, er som følge:

AC Pontoise Cergy, Frankrig – Roskilde Bordtennis, BTK61 – Fredag den 5. november kl. 16.00
1. FC Saarbrucken, Tyskland – Roskilde Bordtennis, BTK61 – Lørdag den 6. november kl. 19.00
Roskilde Bordtennis, BTK61 – K.S. Dekorglass Dzial, Polen – Søndag den 7. november kl. 14.30

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.