Copenhagen Adidas international GP

Stævnet i valby hallen her i weekenden var godt besøgt, ikke mindre end 23 spillere i alle aldersklasser deltog fra Roskilde Bordtennis, BTK61

Det var sæsonens første Grand Prix stævne og Roskilde tog godt for sig af medaljerne, en super fin 2. plads om vandre pokalen som mest vindende klub, kun 7 point efter København.

Masser af gode kampe, placeringer og håb om en rigtig god sæson, vi havde Mads Skovsen med for første gang og han var super tilfreds med hvad han så fra alle Roskildes spillere.

Andreas Dilling vidste super form allerede tidligt i sæsonen, finale plads i U21, semifinale i hr. Eilte og vinder af Junior rækken, meget stærkt.

Andre spillere slog også til, Finn Tugwell vandt Hr. Elite og Jakob Henkov vandt junior B rækken.