Covid-19 opdatering .

Vi håber at det snart lykkedes at få lov til at spille bordtennis, i den forbindelse har Bordtennis Danmark udsendt et nyhedsbrev med datoer og forhåbninger.
Vi følger selvfølgelig de retningslinjer der er og gør forhåbentlig klar til børn fra den 21. april, og voksne fra 6. maj.

Udendørs træningen for ungdomshold, fortsætter indtil videre, efter påske og indtil vi må spille bordtennis, derudover kommer vi i den nærmeste tid også til at tilbyde udendørstræning for seniorer, vi har lavet et samarbejde med Crossfit Roskilde, følg med på jeres mail.

Nedenfor info fra Bordtennis Danmark

Vigtige datoer at kende for genåbning af indendørsidræt:

• Den 21. april åbnes der for indendørsidræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år uden krav om coronapas.
Hvilke sportsgrene, der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag, er ikke klarlagt.
• Den 6. maj åbnes med coronapas for indendørsidræt for voksne over 18 år. Her skal der ligeledes forhandles om, hvilke sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages.
• Den 21. maj åbnes med coronapas for alle de resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter.

DIF presser på i forhandlingerne for, at vi hurtigst muligt finder ud af, hvordan de endelige rammer kommer til at se ud. Det er vigtigt, at I ved, hvad I skal forholde sig til. Ikke mindst til kravet om coronapas for voksne, hvor der lige nu bliver arbejdet på en ordning, som kan håndteres af frivillige foreninger.

Vi ses snart.


Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.