Det blev til DM sølv.

Den anden finale endte desværre også med et tæt nederlag, Næstved rejste hjem med Guldmedaljer og pokal efter to tætte opgør.

Kampen tirsdag aften i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, som krævede en sejr for at få den 3. finale.

Næstved startede som lyn og torden, efter at Jens førte 2-0 over Magnus, blev det pludseligt spændende som i tirsdag, Jens tabte troen og endte med et nederlag på 2-3, og da Allan som til kampen var sendt i 2. parkryds tabte endnu en kamp med 2-3, var det op af bakke.
Så skulle Antoine og Maze spille os tilbage i kampen, Antoine tabte klart 3-0 men Maze havde godt fat i Hampus, havde matchbold men endte også med et 2-3 nederlag.
Så 0-4 ved pausen og der var langt til DM guldet for Roskilde, men vi gav ikke op.
Jens og Maze skulle spille de to første kampe, Maze havde godt styr på Magnus med sikker sejr, Jens fik revanche for sit ufortjente nederlag i Næstved, så pludselig var det 2-4.
Så skulle Allan mod Tomas igang, den kamp svingede meget og efter 1-2 i sæt, havde Allan 10-4 i 4. sæt, som desvære ikke blev vundet, så 3-1 til Tomas og Næstved vandt guld for første gang.
Antoine var ellers startet godt mod Nikita, så det var ikke så langt fra at vi kunne have fået fornyet spænding.

Stort tillykke til Næstved med guldet og vi glæder os over Sølv i denne sæson og vender stærkt tilbage i næste sæson.

Vi takker for denne sæson, en 1/4 finale i Champions League, som giver os endnu en sæson i det fine selskab. Sølv i Bordtennisligaen, så er der noget at jagte i næste sæson.

Håber vi ses til kampe i næste sæson.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.