Divisionsholdene i kamp

Så kom Stigadivisions holdet igang, vi mødte OB og Søhøjlandet på udebane her fredag og lørdag.

Kampen mod OB fredag aften blev en tæt affære, hvor vi sluttede af med at vinde den afgørende doublemed 11-7 i 5. sæt efter at have været bagud med 0-2 og 5-9 i 3. sæt. Finn bleve den store vinder med to sikre sejre i andet kryds, Allan vandt over Morten Hyrup og tabte til Daniel Reed.

Casper vandt over Frederik Dalager og tabte til Rasmus Klein. Vores nye kineser var tydeligvis meget nervøs i sin debut for Roskilde. Vi tror at han tager revanche senere.

Kampen mod Søhøjlandet blev vundet i sikker stil med 5-1, Finn og Allan vandt med 4-0 i 1. kryds og Fan Gao vandt den sidste. Her var endnu en meget nervøs debut for unge Claus Nielsen, første kmap i Stigadivisionen for en ny klub. Vi tror også at han tager revanche senere i sæsonen.

1. division har spillet søndag mod Hillerød. Det blev en hård start med et nederlag på 4-10. Emil Sass og Anders vandt hver 2 kampe.

Vores Drenge div. var også i kamp lørdag, det blev til et nederlag på 5-9 til Ølstykke- Slangerup, efter at Mathias Nymark Nielsen ellers havde spillet stærkt med 3 sejre, Morten Stolzenbach og Rasmus Lennert vandt hver en.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.