Dårlig ETTU CUP weekend

Det gik desværre ikke som vi havde håber i weekenden i Roskilde Kongres og Idrætscenter.

Vi spillede ETTU Cup (alle mod alle) med tre hold fra Belgien, Spanien og Tjekkiet. Målet fra starten var at gå videre til den kommende cup turnering.

 dsc4093

Startede lørdag eftermiddag med holdet fra Belgien, Finn, Gao Fan og Allan spillede, det blev en let opgave som blev vundet med sikre 3-0, hvor kun Finn tabte et enkelt sæt.

Så lørdag aften var det holdet fra Spanien, de havde om eftermiddagen slået det Tjekkiske hold, så det blev en finale som skulle vindes, da der kun var et hold der gik videre. Vi spillede med samme hold, og Finn startede med deres kineser, som havde vundet to mod Tjekkerne, og Finn startde rigtigt godt, førte det meste af første sæt, men kunne desværre ikke lukke sættet og tabte. Han kom godt igen og kampen kom i 5. og afgørende sæt, hvor Finn desværre tabte.

Så var det Allan mod deres spillende træner, som er tidligere landsholdspiller fra Ungarn, Allan startede også godt, og efter lidt heldige bolde på slutboldene vandt han med 3-1. 1-1 i holdkampen.

Så kom der en nøgle kamp mellem holdenes to tredje mænd. Fan Gao spillede godt indtil 10-6 i 3. sæt ved 1-1, Fan tabte desværre dette sæt også blev det en svær kamp som han desværre tabte med 8-11 i 5. sæt.

Allan skulle så op mod deres kineser, Allan startede som lyn og torden, vandt de to første og havde 4-5 matchbolde i 3. sæt, inden kineseren kom igang, men pludselig var Allan bagud med 3-5 ved sidebytte i 5. sæt. Allan fik dog vendt kampen igen og vandt med 11-8 og dermed udlignet til 2-2 i holdkampen.

Så var det op til Finn at vinde den sidste og bringe os i en god position. Finn kom desværre ikke så godt fra start tabte første sæt, men i andet sæt var det tæt hele vejen, til desværre endnu et tabt sæt med 15-17, hvor de skiftedes til at have sætbolde. Da Finn tabte det sæt blev det svært og han tabte 0-3 og dermed havde vi tabt holdkampen med 2-3.

Irun fra Spanien havde så desværre vundet hele gruppen og vores kamp søndag mod Tjekkerne søndag formiddag havde så ikke så stor betydning.

Derfor valgte vi at give Claus Nielsen noget international erfaring. Han spillede sammen med Fan Gao og Finn som tredje single.

Fan Gao vandt en og tabte en, Finn vandt den tredje kamp og så fik Claus to svære kampe mod de to bedste fra modstanderholdet. Han gik indtil opgaven med stort mod, men det blev en svær opgave og han tabte sine to kampe, men vi håber han lærte en masse og at det næste gang bliver bedre.

Så det endte med en 3. plads i gruppen, og stor skuffelse.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.