Flot indsats af 1.division i weekenden!

I weekenden var Roskildes 2. hold i aktion i 1. division, hvor planen var klokkeklar, der skulle point på tavlen.

Roskildes 2. hold er ikke kommet alt for godt fra start, derfor var det mere end vigtigt at tage point mod deres direkte modstandere Hvidovre, som de mødte lørdag og Københavns BTK 2 om søndagen.

Roskilde 2 – Hvidovre: 9-5
Holdet fra Roskilde bestod af Kenn Johannessen-Løkkegaard, Emil Sass, Anders G og Andreas Dilling. Roskilde bragte sig hurtigt foran 6-2 inden doublerne, hvor Emil fik hevet sit spil efter en lidt skidt start mod Nick Ilsø. Kenn og Anders G havde spillet rigtig godt med 2 sejre hver og Dilling en enkel.

Doubleparrene lød Kenn/Anders G og Dilling/Emil Sass, og sidstnævnte makkerpar gjorde en flot indsats sammen og vandt doublen flot med 3-2 i sæt.
Anders G og Kenn gjorde kort proces i deres double som blev vundet med 3-1 og som samtidig endte Kenns 5-sæts stime med 6 kampe i træk alle afgjort i 5.sæt!

Roskilde kunne derfor notere sig for sin første sejr i denne sæsons 1. division med en komfortabel føring på 8-2. I de sidste 4 singler blev det kun til en sejr af Kenn, som gjorde ”rent bord” i dagens opgør.

En flot indsats af holdet og 2 vigtige point, som gjorde at Roskilde 2 byttede plads med Hvidovre i tabellen og rykkede over nedrykningsstregen.

Resultat: 9-5 til Roskilde 2.

Roskilde 2 – Københavns BTK 2: 7-7
Vi vidste på forhånd at denne kamp var lige så vigtig som den mod Hvidovre. Vi vidste også at Københavns BTK 2 ikke har haft stillet op i stærkeste opstilling i sæsonens tidligere opgør, hvilket har gjort at de ligger sidst i tabellen med 0 point. Derfor havde vi på fornemmelsen at de ville møde op med et stærkt mandskab og vi fik ret!

De mødte op i stærkeste opstilling og vi vidste at det ville blive en hård kamp, hvor vi alle på holdet skulle ramme toppen for at få point med fra opgøret.

Roskilde havde skiftet Emil Sass ud med Martin Skov, så holdet lød; Kenn, Anders G, Andreas Dilling og Martin Skov.Som resultatet antyder var det en utrolig jævnbyrdig og spændende kamp, som bød på godt spil og stor intensitet!

Inden doublerne var stillingen 4-4, en sejr fordelt på hver af Roskildes spillere.

Doublerne blev delt med en sejr til hver af holdene, hvor især Roskilde skal være mest tilfredse med det. I doublen med Kenn og Anders G, var Roskilde nede med 0-1 i sæt og 1-7 i 2. sæt som blev vendt flot til 11-9. I 5. sæt var makkerparret nede med 8-10 og 2 matchbolde, men viste stor klasse og vandt 12-10! En vigtig sejr for at holde fast i holdkampen.

Doublen viste sig nemlig at have stor betydning idet Kenn vandt sin sidste single i en tæt og spændende 5. sætter og Anders G sin single med 3-0.I denne holdkamp viste Roskilde stor kampånd og stor opbakning til hinanden, hvilke resulteret i en super god holdindsats, hvor alle spillere kom på tavlen og var med til at hive det ene meget vigtige point hjem!

Det skal fremhæves at Martin Skov vandt en flot 3-0 sejr i dagens holdkamp og var tæt på at det kunne have blevet til mere.

Ligeledes skal Andreas Dilling også fremhæves for at have ydet en rigtig flot indsats i begge weekendens holdkampe, hvor det med lidt medvind kunnet have blevet til flere sejre. Dilling har efterhånden vist at han kan begå sig rigtig godt i 1.division og har allerede vundet mange flotte sejre!

Resultat: 7-7 mellem Roskilde 2 og Københavns BTK 2.

1div holdet

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.