Roskilde tilbage i toppen af STIGA divisionen

Roskilde Bordtennis har med fire sejre på stribe meldt sig tilbage som tophold i Stigadivisionen, og det er kun København der ligger over i tabellen.

Weekenden bød på udekamp fredag aften mod Brønshøj, en kamp der umiddelbart lå til en sejr, hvilket også blev en realitet på hele 5-1.

Det positive lyspunkt fra den kamp og fra weekenden er, at Gao trods en lidt svær sæsonstart virker til at være på vej ind i en god stime og mere stabilitet i spillet. Gao vender et truende nederlag mod Lovén efter 0-2 i sæt, vinder 3. sæt med to bolde og spiller helt frit og fejlfrit i de to sidste sæt og sejr på 3-2.

Claus Nielsen var med som fjerde single og gjorde det egentlig resultatmæssigt godt trods nederlag til Claus Rasmussen 3-2. Claus havde fire matchbolde i fjerde sæt 10-6, men blev lidt passiv på de sidste bolde, en klassisk situation for en ung spiller som brændende gerne vil vinde. I 5. sæt hopper Claus’s kæde af af frustration over det tabte fjerde sæt. Generelt spiller Claus mange fine bolde i kampen, men det er også tydeligt, at Claus har en del at arbejde med og lære af. Claus har en fed energi i sine kampe, men i sin iver for at vinde, mister Claus en del overblik og humør, det er et område Claus skal styrke for at blive blandt de bedste juniorer i Europa inden for de kommende år

Med to sejre til Bentsen og Gao samt en sejr til Finn fik vi en god sejr og energi til søndagens hjemmekamp mod Nørreå, en direkte duel om 2. pladsen i STIGA divisionen

På plads i Danmarks bedste bordtennisarena var der lagt op til hård duel og styrkeprøve om 2. pladsen, gæsterne fra Nørreå stillede med Houang, Åhman, Lau og Middelhede, et hold der styrkemæssigt kan suppleres af Wang Wen Jie, der vil gøre dem farlige for ethvert hold, når vi når til slutspillet.

Kampens profil var Allan, der både slog Tobias Lau og Huang efter flot spil, Finn fulgte godt op og vandt 2 i 2. kryds mens Gao lidt overraskende slog Huang og tabte til Lau. Claus der havde fået genvalg som ankermand fik en lektion af Erik Åhman, der absolut kan spille en god gang bordtennis og jo tidligere har fået ram på både Bentsen og Tugwell. Det er gode lærepenge for Claus, der i sådanne kampe får god information om hvad der skal trænes videre på.

Sejren blev dermed på 5-2 og dermed er Roskilde oppe på en vigtig 2. plads før dobbeltturen til Jylland om 14 dage, der bl.a. byder på revanche opgør mod Nørreå.

Kampen havde et generelt fint niveau, og ikke mindst fik vi set bedre takter fra Gao end i de første kampe i sæsonen, der var større stabilitet i spillet, mere variation med fx at spille bolde longline frem for diagonalt

Alt i alt er Roskilde tilbage på sporet, træningen i klubben går strygende, der er høj seriøsitet og masser af talentudvikling, nu skal vi skærpe fokus, så vi også får de resultater der er vigtige for klubben og vores sponsorer

Lunde

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.