Klubtur til Odense

Roskilde Bordtennis havde i weekenden en masse spillere, trænere og forældre med til Grand Prix stævne i Odense.

Stævnet startede fredag med kvalifikation til Herre Elite rækken, hvor Gammelmark, som den eneste kvalspiller fra Roskilde nåede videre. Claus, Sass og Martin nåede desværre ikke længere end kvalifikationen.

Lørdag skulle langt de fleste af spillerne i aktion. Det var med sporadisk succes, bl.a. fra Mette, der fik en 3. plads i Dame klasse 1, efter et 5-sæts nederlag i semifinalen til den senere vinder af rækken.

I den tilsvarende herrerække nåede Dilling 1/8-finalen, hvor han tabte til Kasper Rasmussen fra Amager, der senere vandt rækken. Martin røg ud i 1/4-finalen efter 3 tætte sæt, som alle blev afgjort med mindst mulig margin.

I Herre junior B, måtte Rasmus sande at kræfterne slap op, da en meget træt Rasmus tabte 1/4-finalen til rækkens senere vinder.

I Herre U21 B var Nicolai Nordahl uheldig da han i 1/4-finalen mødte den senere vinder og tabte i 5. sæt, efter at have kæmpet sig op fra 0-2.

Lørdagen blev rundet ud af med Herre Elite rækken, hvor Roskilde havde både Allan, Finn og Fan Gao med blandt de 4 sidste. Sidste mand i semifinalerne var Guo Kai fra København, som slog Finn i semifinalen. I en fantastisk velspillet, intens og medrivende finale måtte han dog se sig slået af Allan med 14-12 i 5. sæt.

Søndag blev det til en 3. plads til Dilling efter et semifinalenederlag på 3-1 til den senere vinder.

I Drenge D blev det også til en rigtig flot 3. plads til Nikolaj Jacomo i hans første GP stævne.

Søndagen sluttede med, at Patrick – på trods af fremragende opbakning – måtte lukke stævnet med finalenederlag i klasse 3.

Derudover skal det nævnes at Henrik Kjelgaard – der dog stillede op for Svalebæk – nåede en finaleplads i Herre klasse 4, en finale som han desværre tabte 3-1.

Herfra skal der lyde en stor tak til alle medvirkende spillere, forældre, trænere og bestyrelsesmedlemmer for en rigtig god tur til det fynske.