Nederlag til BB/KBTK 1, sejr over Vestegnen i Drengedivisionen

I weekenden den 19. og 20. november spillede Roskilde på hjemmebane mod BB/KBTK 1 (Malthe Lund Andersen, Kasper Michelsen, Andreas Fehrn og Mikkel Brædstrup Holm) om lørdagen og mod Vestegnen (Christian Ryding, Katja Jagd, Anisha Iyer og Karoline Petersen) om søndagen.

Lørdags-kampen var den sidste kamp i første halvdel af turneringen, mens søndagskampen var den første kamp i sidste halvdel af turneringen. Det betyder at vi nu har spillet begge kampe mod Vestegnen.

Roskilde med coach Jimmy Sørensen stillede op med Markus Flyvholm, Christian Gullberg, Mathias Nymark og Rasmus Lennert.

Lørdag mødte vi det absolutte tophold fra Brønshøj/København og her fik vi ørerne i maskinen og tabte 12-2. Det lykkedes for Mathias og Markus at besejre Mikkel, alle andre kampe blev tabt. Men holdkampen var ikke så ensidig som resultatet antyder. Rasmus spillede et par tætte kampe mod både Malthe og Kasper. Mathias var rigtig godt med mod Andreas, mens hans double med Rasmus også var tæt på mod Kasper og Malthe. Christian manglede lige det sidste før han kunne slå Mikkel.

Og her kan vi godt se at vi skal arbejde meget mere med det psykologiske når det går ned af bakke.

Anderledes gik det så søndag hvor det var Vestegnen der var modstanderen, efter en lille fødselsdagssang for Marcus som blev 12 år og en lille opsang fra træneren, gik de til makronerne og hentede en 10-4 sejr hjem.

Her var det tydeligt at se hvor meget bedre de spillede når det går godt, og det er dem der har teten. Markus slog Katja og Anisha, men tabte til Karoline. Christian besejrede Katja og Anisha, men måtte se et nederlag i øjnene mod Ryding. Mathias vandt alle sine 3 kampe over Ryding, Anisha og Karoline. Rasmus hentede to sejre over Katja og Karoline, men tabte til Ryding. Doublerne blev delt, Rasmus og Mathias besejrede Anisha og Karoline, mens Markus og Christian tabte til Ryding og Katja.

Rundens resultater betyder at Roskilde fortsat er på 5. pladsen, med to point op til Hillerød på den 3. plads der giver adgang til slutspillet.

Næste runde 10.-11. december bliver derfor rigtig vigtig, da vi her skal møde en af vores direkte konkurrenter til slutspilspladsen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.