Opdateret information om Covid-19 situationen

Hej alle medlemmer og trænere

Det er fortsat en meget speciel situation hele landet er i lige nu, og vi vil her lige komme med opdateret information omkring vores manglende træningssituation, konsekvenser for alle turneringer og hvordan bestyrelsen har valgt at håndtere trænersituationen.

Som alle sikkert er opmærksomme på, så er al adgang til hallen lukket p.t. til og med 2. påskedag (13. april 2020).

Bordtennis Danmark’s bestyrelse, og med opbakning fra ØBTU, har aflyst resterende kampe i resten af turneringerne, og stillingerne bliver derfor som udgangspunkt den stilling, der er i de enkelte rækker lige nu. Der bliver ikke kåret nogen danske eller ØBTU-mestre, men i ungdomsrækkerne under ØBTU vil der komme medaljesæt rundt baseret på nuværende stilling. Point finale-stævnet vil som det eneste måske blive gennemført, men først efter sommerferien.

Bestyrelsen har valgt at bakke op om trænerne ved at aflønne uændret til de fastlønnede, og tilbudt at støtte de øvrige trænere, hvis de skulle komme til at stå i økonomiske udfordringer. Bestyrelsen vil også (når vores samfund igen åbner) arbejde på at etablere nogle særlige træningsoplevelser sammen med klubbens spillere og trænere som et plaster på såret for den tid, vi ikke har haft mulighed for at dyrke vores fantastiske sport.

Vi melder ud igen, når der er mere nyt, og vi håber på alles forståelse. God vind med at holde jer i gang … sammen-hver-for-sig

Mange hilsner

Bestyrelsen
Roskilde Bordtennis, BTK 61

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.