Østserieholdet godt fra start

Den første kamp var mod Brøndby BC og vi gav debut til vores nye spiller Ken Frederiksen som lige er kommet til klubben fra Jægerspris. Ken har i mange år været i toppen af ranglisten i østserien så det er en godt mand at få på holdet, både resultatmæssigt og så er han også en flink fyr.

Ken levede op til forventningerne og vandt 3 og 1 double. Lunde fulgte tæt efter med 3 sejre. Henrik vandt 1 og 1 double. Jens vandt 1.

Jeg kan ikke huske at holdet er gået fra banen som vinder og Henrik kun vandt 1 🙂 Det tegner godt for sæsonen.

Sæsonens anden kamp var mod Amager som vi tidligere har haft rigtig gode og spændende kampe mod.

Vi havde lidt udskiftning på holdet. Martin S og Brian var på holdet i stedet for Lunde og Jens. Det blev ikke tæt som det plejer. Vi vandt en sikker sejr på 14-0. Vi snakkede bagefter om at der ikke er nogen af os som kan huske vi har været med til det i Østserien før.

Men det var også lige før det ikke var lykkedes. Brian var i 3 5-sættere og gjorde hvad han kunne for at det også skulle være spændende i doublen, men Martin var for godt spillende 🙂

Men ellers en hyggelig aften, hvor Henrik var glad for at få rettet op på den dårlige sæsonstart og Danmark vandt 2-1 over Portugal.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.