Roskilde gav bank!

Lørdag d.19 november spillede Roskildes 2.hold i 1. division mod Holme-Olstrup på hjemmebane. Holme-Olstrup var inden kampen placeret over Roskilde, så der var på forhånd lagt op til en hård og svær kamp, hvor Roskilde skulle have point for at tage afstand til bunden.

Til holdkampen stillede Roskilde med Emil Sass Egebo, Kenn Johannessen-Løkkegaard, Andreas Dilling og comeback kineseren Hasse.

Roskilde lagde rigtig godt ud fra start og kom hurtigt foran med 6-1, hvor 4 af de 6 vundne kampe for Roskilde endte i 5. sætter, hvilket viser stort mentalt overskud hos Roskilde når det bliver tæt.

Begge doubler blev vundet klart. Formationen var Kenn/Dilling og Emil/Hasse.

Efter doublerne var der heller ikke slinger i valsen. Roskilde tabte kun en enkelt single og holdkampen blev vundet med 11-3, hvilket var et utrolig flot resultat mod et hold som har spillet uafgjort med topkandidaten Hillerød og vundet mod Nyråd som Roskilde tabte 11-3 til.

Emil og Kenn gik ubesejret igennem dagens opgør. Det var Kenns sidste kamp for Roskilde for denne gang, da han flytter til Nordnorge i nærmeste fremtid. Vi ønsker Kenn alt held og lykke fremover og ser frem til et comeback igen igen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.