Roskilde-København 3-5

Så tabte vi en kamp i Stiga divisionen for første gang i tre sæsoner, efter 2 1/2 times spil mod Københavns BTK måtte vi se nederlaget i øjnene.

De to holdopstillinger:
Roskilde: Allan Bentsen, Finn Tugwell(1. kryds), Fan Gao, Casper Gammlemark(2.).
København: Kasper Sternberg, Guo Kai(1.), Mårten Stenberg, Christoffer Petersen(2.)

København lagde fra land som lyn og torden, i de første kampe mødte Allan Kasper, Allan kom aldrig rigtigt igang og tabte klart med 0-3, på bordte ved siden af spillede Fan mod Mårten, Københavns nye svensker, det blev en tæt kamp og endte desværre med et nederlag til Fan på 9-11 i 5. sæt.

Så var det Finn mod Guo, hvor Finn først rigtigt kom med i 3. sæt, han var ikke helt klar på spillestilen, med knopper i baghånden hos Guo, Finn tabte de to første sæt klart, havde 10-6 i 3. sæt men tabte også det, Casper Gammelmark spillede mod Christoffer på det andet bord, og en Christoffer i god form vandt med 3-0 over Casper.

Så pause og en stilling der sagde 0-4.

Så var det Allan mod Guo og Finn mod Kasper, der skulle bringe Roskilde tilbage i kampen. To fantastiske kampe som begge gik i 5 sæt. Allan førte 2-0 mod Guo, men den endte i en tæt 5 sæts kamp med Allan som vinder med 11-9. Finn kom mod Kasper bagud med 0-2 i sæt, men fik sig kæmpet tilbage og endte med i en sejr på 17-15 i 5. sæt.

To helt super kampe, hvor der var helt fantastisk bordtennis på begge borde.

Så skulle Fan spille mod Christoffer, Christoffer fortsatte som i den første kamp, vandt første sæt. I andet sæt første Fan med 7-3 da Christoffer midt en lang bold trådte forkert på foden, og derefter måtte opgive at fuldføre sin kamp. (Vi håber Christoffer bliver klar
til deres ETTU CUP i weekenden)

Så var stillingen 3-4 og Roskilde var tilbage, og Casper kunne trække kampen ud i en double ved at slå Mårten. Casper startede godt i første sæt, førte 9-5 og 10-8, men endte med at tabe 10-12 og derefter så Mårten sig ikke tilbage og vandt kampen 3-0 i sæt.

3-5 og en sejr til København, vi takker for en super kamp og ønsker begge hold held og lykke med deres ETTU kampe i weekenden.

Læs lokalpressen:

http://roskilde.lokalavisen.dk/batmaendene-banket-i-egen-hule-/20110928/artikler/709309978/1619

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.