Sejr og nederlag til drengedivisionsholdet

Drengedivisionsholdet var på udebane i kampe lørdag den 8. oktober og søndag den 9. oktober.

Lørdag var det Mathias Nymark, Christian Gullberg, Markus Flyvholm og Rasmus Lennert som tog til Brønshøj sammen med coach Martin Skov for at møde Brønshøjs og Københavns fælles andethold, BB/KBTK 2.

I de to første kampe besejrede Rasmus Sebastian Borel, mens Christian tabte efter fem tætte og velspillede sæt mod Ruben Harild. Derefter hentede Mathias sejren hjem i en tæt kamp mod Andreas Hjortskov, igen en 5-sætter, men denne gang med Roskilde-sejr, og Markus vandt klart over Andreas Eriksen. De næste to kampe gav to Roskilde-sejre, Rasmus slog Ruben, mens Christian vandt over Sebastian. Så var det BB/KBTKs tur til at vinde, da Andreas Hjortskov vandt over Markus. Mathias sikrede en Roskilde-føring på 6-2 inden doublerne da han vandt over Andreas Eriksen.

I doublerne mødtes Christian og Markus med Sebastian og Ruben, mens Rasmus og Mathias stod over for 2xAndreas. Det gav endnu to sejre til Roskilde.

De fire sidste singler blev delt, to sejre til hvert hold. Markus og Christian tabte til henholdsvis Sebastian og Andreas Hjortskov, mens Mathias slog Ruben i endnu en 5-sætter, mens Rasmus vandt over Andreas Eriksen. Det gav en samlet Roskilde-sejr på 10-4.

Det var et godt og spændende oplæg til søndagskampen i Hillerød, idet Hillerød og Roskilde inden kampen lå á point, Roskilde på 4. pladsen og Hillerød på 5. pladsen. Desværre blev det til et 9-5 nederlag i en tæt holdkamp.

Roskilde stillede op med Rasmus Lennert, Mathias Nymark, Christian Gullberg og Drengedivisions-debutanten Anton Jensen. De blev coachet af Casper Gammelmark.

Christian og Anton lagde ud med nederlag til Malthe Steen Nielsen og Peter Trans. Christian kæmpede sig flot igennem 5 sæt, men måtte se Malthe gå af med sejren. Christian gjorde de rigtige ting, men forhånden ville ikke lige som Christian ville. Anton spillede godt mod Peter Trans, men måtte nøjes med at vinde enkelt sæt. Derefter tabte Mathias til en skarp Mikkel Weibel, mens Rasmus vandt over Simon Grum-Sørensen. Anton tabte til Malthe, igen efter en godkendt indsats, og et enkelt vundet sæt. Christian var mod Peter ude i endnu en 5-sætter, også denne gang med et tabt 5. sæt. Så var det Rasmus der blev slået 3-1 af Mikkel, i en kamp hvor Rasmus blev for passiv efter at have spillet et rigtigt flot 1. sæt som han vandt klart. Mathias vandt en suveræn sejr over Simon, som ikke fik et ben til jorden i denne kamp. Det betød at stillingen var 6-2 til Hillerød inden doublerne.

I doublerne var det Rasmus og Mathias mod Mikkel og Simon, mens Christian og Anton mødte Peter og Malthe. Begge doubler blev neglebidende spændende, og begge endte med 11-6 i 5. sæt. Desværre var det Hillerød som tog begge 5. sæt, så Hillerød førte 8-2 inden de sidste singler.

Her slog Rasmus Malthe 3-0, Anton tabte til Mikkel, Mathias slog Peter, mens Christian slog Simon.

Det var de små marginaler som var mod os. Christian var ude i 3 5-sæts kampe, men tabte desværre dem alle. Både Rasmus og Mathias tabte til Mikkel Weibel, og tabte deres double sammen. Hvis bare tre af disse seks kampe var gået vores vej var det endt med en Roskilde-sejr. Så det viser bare hvor vigtigt det er at være 100% koncentreret, også til sidst i kampen.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.