Sejr og nederlag til Juniordivisionen

Roskilde var lørdag vært for årets 3. samling i Juniordivisionen og mødte her Amager og Vestegnen.

I den første kamp mod topholdet Amager havde vi fordel af at deres 4. mand stadig er skadet, og da springet ned til de næste er meget stort udnyttede Jonathan, Nicolai og Kennet til at hente 3 sejre i single, mens Andreas og Jonathan vandt doublen mod deres 4. mand og Tobias.

Da Andreas derudover hentede 2 flotte sejre over Ian og Kasper havde vi pludseligt 6 sejre og overraskelsen mod det ellers suveræne tophold lurede.

Desværre var vi kun tæt på, rigtigt tæt på faktisk eftersom Nicolai og Kennet havde 3 matchbolde i doublen mod Ian og Kasper, den velnok stærkeste double overhovedet i Juniordivisionen, og derudover tabte Kennet i en forrygende kamp mod Kasper med 11-9 i 5. sæt.

Det var en kamp hvor spillerne viste høj moral og gejst og dette skulle de så prøve at ta’ med til den næste kamp mod Vestegnen hvilket i den grad lykkedes.

Både Andreas og Kennet vandt deres 3 singler (bl.a. slog de begge Mikkel Frederiksen efter koncentrerede og velspillede kampe), mens Nicolai vandt én og Jonathan vandt doublen sammen med Andreas. Derudover var Jonathan tæt på at også at vinde sin single mod Marcus men måtte se sig slået med 13-11 i afgørende sæt, så vi var faktisk tættere på 9-3 end de 8-4 som kampen endte med.

Efter lørdagens resultater har vi kun 2 point op til Virum på 3. pladsen, så resten af kampene bliver uhyggeligt vigtige i kampen om at nå slutspillet, men spiller drengene som i disse kampe, er det bestemt opnåeligt.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.