Serie 2-holdet kom godt fra land i 2015

Mandag aften skulle klubbens vigtigste hold åbne 2015 med en hjemmekamp imod Ejby. Umiddelbart tegnede det til en tæt kamp, da samme modstander i efteråret gav en tæt kamp, der dog endte med en Roskilde-sejr på 8-6.

Helt ligeså spændende blev det ikke her til aften.

Til dagenes kamp var Romeo udtaget. Han havde ikke spillet siden sine flotte 3 sejre imod topholdet fra Slagelse, så det skulle blive spændende at se, om han kunne fastholde det niveau. Derudover bestod holdet af Rasmus, Nikolaj og Patrick.

I første kunne det godt ligne, at den tætte kamp fra sidst, skulle gentages. Nikolaj tabte sin kamp med 3-0 i tre tætte sæt, mens Romeo vandt sin 3-1. Samtidig vandt Rasmus 3-0, mens Patrick, på trods af at være nede 0-2, vandt sin kamp i 5. sæt. Det skulle dog vise sig at være den eneste runde, hvor spændingen var bevaret. Det gik allerede skævt, da Ejbys ene spiller måtte trække sig med en skade efter kampen imod Patrick, og dermed havde Roskilde allerede sikret sig 3 sejre mere.

I anden runde blev det til to sikre 3-0-sejre til Nikolaj og Patrick, mens Romeo endnu engang skulle bruge 4 sæt på at vinde. Rasmus vandt uden kamp, og dermed var det 7-1 til hjemmeholdet inden doublerne.

Den ene double blev vundet uden kamp, mens den anden gav en 3-0-sejr til Rasmus og Nikolaj. I sidste runde fik Romeo en sejr uden kamp, mens Rasmus, Nikolaj og Patrick alle vandt 3-1.

Dermed ender det med en sikker 13-1-sejr til Roskilde – og en solid begyndelse på 2015, hvor holdet dermed forsvarer sin 3. plads i rækken.

Dagens man of the match må gå til holdlederen Patrick, der var den eneste, som spillede alle 3 singler og samtidig vandt dem alle.

Næste kamp er på mandag på udebane i Albertslund, hvor AIF tager imod kl. 19.30. Det forventes at blive en tæt kamp, da den samme kamp i Roskilde gav en 8-6-sejr.