Stor Divisionsweekend hos Roskilde Bordtennis.

Alle vores herrer Divisionshold har spillet i weekenden, lige fra Bordtennisligaen til Junior ligaen.

Bordtennisligaen har spillet 3 kampe, fredag aften i Herlev, hvor vores hidtil eneste pointtab kom.
Herlev havde på aftenen to spillere som fik fuldt hus, Thor slog både Jens og Allan, og Jesper Hedlund slog både Antoine og Maze. Derudover vandt vores 4 spillere en kamp hver mod henholdsvis Kasper Sternberg og Frederik Cöster.
Så ved 4-4 spillede Allan mod Kasper og vandt det afgørende Golden Sæt. Så 5-4 til Roskilde.
Lørdag var det så B75 på hjemmebanen i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, det blev en hurtig sejr på 5-0.
Søndag var det Viby, hvor de blev sendt hjem til Århus med en 5-1 til Roskilde. Hvor Mads T fik debut i årets liga, desværre blev det et tæt nederlag til Kasper Michelsen.
Det betyder at vi har vundet første halvdel af grundspillet sikkert med 7 sejre. I anden halvdel bliver de to nederste rykket i 1. division og de resterende 6 hold spiller om de 4 pladser i semifinalerne.

1 Division spillede lørdag to kampe, først var det Næstved som endte med et nederlag på 1-5. Det var dog noget misvisende det store nederlag, Roskilde misbrugte 11 matchbolde fordelt på 3 kampe, så det kunne have set meget anderledes ud. Så mon ikke det bliver revanche næste gang. Den anden kamp mod OB, skulle så vindes hvis forhåbningerne om oprykningsspil skulle forfølges. De blev sendt hjem til Odense med 5-0.
Det ligner et oprykningsslutspil til Roskilde, der mangler dog lige nogle kampe mellem de andre hold.
Finn, Mads T, Mads P og Jacob H spillede begge kampe.

2 Division spillede lørdag to udekampe mod Herlev og Amager. Det var på forhånd en svær opgave, Henkov var flyttet op på 1. division og Martins Skov kunne ikke, så Emil og Mikkel havde Kasper og Thor med som reserver. Det endte med to nederlag på 1-8, de kommer stærkt igen.

3 Division spillede også to kampe lørdag. Først mod Helsingør, hvor vi fik de første point til dem 8-3 til Roskilde. Derefter var det Hvidovre, en tæt affære, men 6-8 endte det desværre.
Dana, Alex, Jeppe og Martin spillede de kampe.

Junior ligaen har her søndag spillet to kampe.
De startede mod Viby 2, hvor holdene fulgtes af til 7-7 og et Golden sæt skulle afgøre kampen. Det endte desværre med et 10-12 nederlag og 7-8, men en fin kamp.
Den anden kamp mod Virum, blev endnu en tæt affære, men igen trak vi det korteste står, 4-8 endte kampen.
Holdet ligge fint til i kampen om en plads mellem de 4 første, som skal spille slutspil.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.