Super weekend i og for Roskilde. Oprykning, landskampe og DM guld for juniorer.

Det startede St. Bededag i Odense, 4 stk østserie spillere var draget til Odense, nærmere bestemt i Tritons lokaler for at spille om oprykning til 3. division.
Jeppe Okkels, Alex Bech Valentin, Emil De Maeyer og Martin Liundkvist. De skulle møde de lokale Triton og Tateni fra Aalborg om 2 pladser i 3. division.
Første kamp var mellem Triton og Roskilde, efter flere tætte kampe var det dog Roskilde som vandt sikkert 8-2. Derefter mødtes og Tateni og Triton, da det også blev et nederlag til de lokale, var det ikke nødvendigt at spille den sidste kamp.
Så fra næste sæson har Roskilde hold i alle 4 divisionsrækker, fra Stigadivisionen til 3. division.

De glad oprykkere til 3. division.

Så var det landsholds weekend i Roskilde.
Danmark skulle møde Schweiz og Holland om 2. pladser til EM i september i Frankrig.
Vi have forsøgt at lave en fest for landsholdet, der var flagalle uden for hallen, der var piger som malede flag på dem som havde lyst. Vi havde vifter til at larme når Danmark vandt. Vi havde opsat borde til at afprøve egne evner før og i pausen mellem de to kampe.
Landsholdet leverede også resultaterne, to gange 3-0 og Danmark var klar til EM.
Vi håber at de mellem 4-500 deltagere havde en god dag og vi glæder os til næste gang landsholdet kommer på besøg.

Landsholdet efter to sejre.
4 piger fra Klostermarkskolen
Landsholdet under nationalsangene inden kampen mod Schweiz
Vores egne super male piger
De seje indløbere.

Søndag var også dagen hvor vores Junior hold skulle spille om DM guld, de tog til Odense for at møde Hillerød i semifinalen.
På dagen var det Mads Toft, Nicklas Boldt, Emil De Maeyer, Malte Hansen og coach Mads Pærregaard. Jakob Lund har også spillet med, men var ikke med i Odense.
Semifinalen mod Hillerød startede lidt nervøst, betydningen af kampene var store. Efter doublerne var det lige 1-1, men derefter var Hillerød i teten og førte med 4-2, 5-3 og 6-4 inden at Roskilde tog de sidste 4 til en sejr på 8-6, stærkt drenge.
Så var det Viby i finalen, der fik vi en bedre start og kom foran 2-0 efter doublerne, så lykkedes det at holde en lille føring hele vejen til endnu en 8-6 sejr.
Det forlyder at forældrene var mere nervøse end drengene, men det er en helt anden historie.
Kæmpe tillykke til alle 5 spillere og coachen.

Øverst på skamlen, stærkt.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.