Talentklasserne på Himmelev Skole

Himmelev skole har talentklasser fra 7.-9. klasse. Axel har gået det et år nu og er fortsat i 9. klasse.
Han har skrevet lidt om det at gå i sådan en klasse, kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at spørge Axel eller Allan.

Team Danmark Klasse

Jeg hedder Axel Broch Møller og har nu gået i T klasse på Himmelev skole i nu et år og er forsat her i 9 klasse. Jeg startede til bordtennis for lidt over 2 år siden og blev helt bidt af det, jeg synes det er sjovt giver god motion og bliver udfordret på alle mulige måde. Da jeg kendte til Team Danmark klasserne tænke jeg, at det kunne være noget for mig. Så jeg søgte ind i klassen, den sportslige indsats/niveau blev vurderet og efter kom jeg til en samtale med skolen, hvor de blandt andet vurdere om man er villig til at gå det ekstra skridt. Efter det fik jeg tilbagemelding om at jeg var optaget og kunne starte i klassen efter sommerferien.

Jeg glæder mig til at få morgen træning tirsdag i klubben og torsdag i Fysio Danmark fra 7.45 til 9.15. selvom det betyder at jeg ikke har valgfag er det stadig fedt at bruge tid på bordtennis som en del af skolen med morgentræning betyder det at jeg træner 5 gange om ugen og spiller kampe i weekenden.

I min klasse går der elever med alle mulige sportsgrene lige fra gokart, springgymnastik til cykling og meget mere. Niveauet er også meget forskelligt nogen har næsten professionelle kontrakter andre vinder Danmarksmesterskaber også er der dem som brænder for deres sport og har et hvis niveau og gerne vil forbedre sig.

Jeg synes det er dejligt at gå i en klasse hvor alle har den samme indstilling til sport og alt det som høre med når man dyrker sport på et højre niveau fx er vi alle opmærksomme på at spise sundt og varieret, der er altid forståelse for at man kommer senere til et klasse arrangement eller ikke kan tage på stranden om eftermiddagen. Alle ved at sporten har første prioritet og det giver et rigtig godt fællesskab i klassen.

Lige ledes bliver der taget hensyn til lektier og afleveringer da skolen ved at man ikke har så meget tid efter skole. Der er også lidt andre regler som at man gerne må spise i timerne og fravær i forbindelse med sportsarrangementer er tilladt. 

Jeg er glad for at kunne fortsætte i 9 klasse da det har gjort min sidste 2 år af min skolegang meget lettere. Jeg kan kun anbefale at man søger ind hvis man har lyst prøve at bruge mere energi/tid på sin sport for mig har det været en gave og jeg glæder mig vært gang jeg skal til bordtennis træning.

Axel.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.