Roskilde – Københavns BTK 5-3

Topkampen i Stigadivisionen mod de forsvarende mestre og øjeblikkets to’ere i Stigadivisionen fra Københavns BTK, endte med en 5-3 sejr til Roskilde

Det blev en god aften, hvor vi ”næsten sikrede” os 1. Pladsen i årets grundspil.

Kampen startede med Jesus mod Omar Asser(1. Kryds) og Finn mod Ruben(2. Kryds)

Jesus spillede en super kamp og med sin agressive spillestil fik Omar ikke tid til sit spil, men det bleve nogle tætte sæt som afgjorde kampen. Jesus vandt alle sine tre sæt sejre med to bolde og bragte dermed Roskilde på 1-0

Finn vandt samtidig på bord 2 med 3-1 over Ruben, Finn var bedre og spillede sikkert en 2-0 føring hjem til Roskilde.

Allan mod Daniel Kosiba(1. Kryds) og Claus mod Tobias Lau(2. Kryds) skulle så følge op den gode start.

Allan vandt 1. Sæt klart og tabte andet sæt lige så klart, så var begge spillere klar til et par tætte sæt, men Allan var det for meste lidt foran og endte også med at vinde med to gange 11-9 og dermed 3-0 til Roskilde.

Claus spillede på det andet bord og det så længe ud til at blive til en sejr, Claus havde rigtigt godt fat i Tobias, førte med 2-1, 10-7 og havde 3 matchbolde til at bringe Roskilde på 4-0, men desværre fik han ikke afgjordt kampen og de skulle i et 5. og afgørende sæt, der kom Tobias bedst fra start og Claus var mærket efter det tante 4. Sæt, så Tobias vandt.

Pause og 3-1 til Roskilde, det så godt ud.

Så var det ned på et bord og kampene i 1. Kryds der skulle spilles. Jesus mod Daniel, det blev svært for Jesus. Daniel spillede en god kamp og Jesus havde brugt det mentale mod Omar og tabte med 1-3.

Allan skulle så forsøge at slå Omar, men han fik en reel afrensning, Omar spillede på et andet nivaeu i den kamp, han ville vinde og brændte ikke mange bolde, Allan kom aldrig i gang så det var 0-3 og dermed kampen igen åben med 3-3.

Vi havde overladt det til 2. Kryds at spille sejren hjem.

Finn mod Tobias, Finn vandt en sikker sejr på 3-0 i en kamp der aldrig rigtigt blev spændende, Finn var på dagen bedre end Tobias, de spiller meget det samme spil, og der var ingen tvivl om udfaldet. 4-3 til Roskilde.

Så var det Claus mod Ruben, en kamp mellem danmarks to bedste juniorer, Claus skulle nu vise at det ”tunge” nederlag i den første kamp ikke havde indflydelse på denne kamp, det blev en nervøs kamp hvor Claus fik overtaget og spillede sig frem til 2-0 og en 8-5 føring. Der var det ligesom Claus ville ”forsvare” kampen hjem, og det går ikke. Ruben vandt sættet og bragte lidt spænding tilbage. Claus fik en god start i 4. Sæt og så sig ikke tilbage, en god sejr til Claus hvor han sikrede sejren.

Alt i alt en god aften, hvor vi fik vist at vi har fem gode spillere, Fan Gao sad på bænken, men han er klar til de næste kampe.