På tur med Emil og Casper til Stockholm

Torsdag den 3. november drog Emil Sass Egebo og Casper Gammelmark til Stockholm. Turen startede med en træning i Idrættenshus i Brøndby, hvor Emil ventede en time på Casper. Dette skyldes at Emil havde glemt at sætte uret en time tilbage.

Efter træningen var der 6,5 times kørsel mod Stockholm. Vi blev hurtigt sultne efter træningen, så vi havde ikke kørt vanvittigt længe før vores maver begyndte at rumle.

Jeg tog beslutningen, at vi godt kunne vente til næste McD, men det viste sig at være ca. 200 kilometer længere oppe i Sverige. Emil Sass ikke tilfreds over Casper Gammelmarks beslutning. Da vi så endelig nåede til spisestationen, havde vi også fundet fastfood paradise, hvor der både var McD, Burgerking og det svenske Max. Det var flere hundrede år siden vi havde smagt Max, og da Emils fader hedder Max, var der ingen tvivl om det skulle være Max til aftensmad. Det viste sig at blive… interessant. Vi var enormt sultne så vi bestilte bare løs. Tre burgere hver, milkshake og pommes. Total gourmet mad. Men da den søde kassedame prøver på sit bedste dansk, at sige hvor meget vi skal betale, går vi i stå. Der bliver regnet efter flere hundrede gange. 262,- kostede den aftensmad. HVER! Dog sparrede Emil en 20’er ved ikke at købe milkshake. Tilgengæld var TCB(Triple Cheese Burgeren) fantastisk.

Vi ankommer sent og trætte til Hotellet og går stort set på hovedet i seng. Næste dag klokken 14 spilles første kamp. Vi er begge kommet i firemandspuljer. Når dagen er omme, er Emil desværre ikke gået videre efter et par sure tætte nederlag til bl.a. Sebastian Loso. Jeg gik heldigvis videre, men kun som to’er, da jeg tabte til Jesper Hedlund om at blive et’er i gruppen.

Om aftenen ser jeg til min store overraskelse, at jeg har trukket selveste Jan Ove Waldner dagen efter. Jeg skal spille allerede 10.15, og da det er Waldners første kamp, ser jeg det som en mulighed for at få en god start. Men min plan virkede ikke helt, og jeg kom hurtigt bagud 2/0 i sæt. Herefter begyndte det at vende og jeg tog tredje og fjerde sæt med 11/9. Fjerde sæt er værd at nævne, da jeg første 7/0 og 11 bolde efter stod det 9/9 på tavlen. I femte sæt mod Jan Owe Waldner.
I femte sæt spillede jeg fantastisk bordtennis og kom frem til en føring på 9/6……………………………………………..

På vejen hjem søndag valgte vi McD og ikke Max.

Og for resten havde vi heldigvis 2 plader med Nik & Jay liggende i Golfen som blev hørt godt og grundigt i gennem på hjemturen. Faktisk hørte vi ikke andet i 6,5 time på hjemturen.

Casper

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.