Sejr over Virum i Drengedivisionen

Holdet i Drengedivisionen fik en kamp mod Virum udsat, da kampen skulle være foregået under cykel-VM, og Virumhallen lå indenfor det afspærrede område. Kampen blev så spillet i søndags i stedet.

Roskilde stillede op med Markus Flyvholm, Christian Gullberg-Hansen, Mathias Nymark og Rasmus Lennert. Jimmy var med som coach i Virumhallen.

Virum stillede op med Mathias Holm Steffensen, Magnus Hippe Brun, Silas Herskind og Tobias Zimmermann.

Mathias vandt alle sine tre kampe over Virum-Mathias, Magnus (5 sæt) og Tobias. Rasmus tabte til Silas (5 sæt), men besejrede Magnus (5 sæt) og Virum-Mathias. Christian vandt over Tobias og Magnus, men måtte som Rasmus se sig slået af Silas. Markus tabte sine tre kampe mod Tobias, Silas (5 sæt) og Virum-Mathias. Singlerne endte derfor samlet 7-5 til Roskilde.

I doublerne stod Christian og Markus overfor Magnus og Tobias, mens Mathias og Rasmus skulle møde Virum-Mathias og Silas. Christian og Markus tabte en 5-sætter, mens Rasmus og Mathias vandt.

Dermed endte kampen 8-6 til Roskilde.

Det betyder at vi nu efter 6 kampe er på en 5. plads med 6 point og en score på 43-41, nøjagtig det samme som Hillerød på 4. pladsen. På den slutspilsgivende 3. plads er Ballerup/Smørum med 9 point. Det er derfor stadig muligt at komme med i slutspillet – men det kræver at vi i hvert fald besejrer Hillerød og Ballerup/Smørum i anden halvsæson, og helst også tager point fra Brønshøj/København 1 og Ølstykke-Slangerup på 1. og 2. pladsen. Endelig må vi ikke sætte point til mod Vestegnen, Virum og Brønshøj/København 2.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.