Champions League kvalifikation.

Onsdag formiddag rejste vi mod Havirov i Tjekkiet, via stop i Krakow Polen.
Der skulle vi forsøge at kvalificere os til Champions League. Forberedelserne blev ikke optimale, da Michael Maze i ugerne optil blev skadet og dermed ikke kunne deltage. Vi rejste derfor med Jens, Allan, nytilkomne Kim Nylander og unge Dominykas.

Domi, Kim, Jens og Allan

Gruppespil 1 i Champions League, med Havirov, (Tjekkiet) Hoboken, (Belgien) og El Nino Praha (Tjekkiet).
Vi vidste godt at det ville blive svært, men det skulle have chancen og grundet vores resultater fra de tidligere sæsoner startede vi i dette gruppespil og dermed var vi sikre på videre deltagelse i Europa, som minimum i ETTU Cuppen.

1. Kamp mod Hoboken spillede Jens, Allan og Kim.
Jens starter med Robinot, efter en tæt kamp bringer Jens os på 1-0. Så er det Allan mod deres bedste Pär Gerell, Allan er med det meste af kampen er foran 8-7 i 4. sæt ved 1-2, men må overgive sig og taber 1-3. Så er det Kim, første kamp i Roskilde trøjen, Kim kommer slet ikke igang i de 2 første sæt, men for det vendt og vinder 3. sæt og har sætbolde i 4. sæt men igen desværre et 1-3 nederlag. Så er det Jens mod Pär, de kender hinanden ganske godt fra det Svenske landshold. Jens finder ikke ind i rytmen og taber 1-3. Så et samlet nederlag på 1-3, men med flere chancer for at forlænge kampen.

Kim’s debut i Roskilde trøjen.

2. Kamp mod El Nino Praha spillede vi med samme hold.
Jens starter med Vrablic, en kamp som vi vidste ikke passede Jens, men han starter super og kommer hurtigt foran med 2-0 i sæt og i det tætte 3. sæt har Jens Matchbold, men taber og derefter bliver det svært. Jens ender med at tabe kampen 2-3, så er det Kim, han kommer ikke rigtigt igang mod Konecny og taber 0-3.
Allan møder Zelinka og bringer et lille håb tilbage med en tæt sejr på 6-5 i 5. sæt. Det bliver deværre ved håbet, Jens taber også til Konecny og vi taber endnu en tæt kamp med 1-3.

3. Kamp mod Havirov bliver der CHL debut til Dominykas, sammen med Jens og Allan.
Vi har stadig en lille chance for at blive 2’er i gruppen, men så skal alt flaske sig. Jens starter med Belik, spiller en fin kamp, men efter matchbold i 5. sæt taber han med 2-3 (5-6). Så er det Allan mod Saltzer, det bliver endnu en tæt kamp, som Allan desværre taber 1-3, men med masser af muligheder for et 5.sæt.
Så er det Domi’s tur, han møder deres formodede bedste spiller Valenta, starter lidt nervøst, men får spillet sig ind i kampen, bagud med 1-2 i sæt har Domi 10-8 for et 5. sæt, men endnu engang må vi tage til takke med at være tæt på. En klart godkendt debut for Domi.
Men en nederlag på 0-3 og vi bliver sidst i gruppen, det betyder ETTU Cup i Oktober.

Jens: “det var ikke min bedste performance for Roskilde, men jeg kommer stærkere tilbage når vi starter ligaen”

Kim: “hård start for Roskilde, men jeg er mere klar når vi skal vinde DM guldet tilbage til Roskilde”

Domi: “fedt med Champions League debut, glad for min kamp”

Allan: “det var ikke hvad jeg håbede på, men nu gør vi klar til ETTU CUP og Liga start, så må vi vise at vi kan mere”

Vi er ikke tilfredse med resultatet, men var oppe mod gode modstandere. Nu gør vi klar til sæson start i Bordtennisligaen den 7. oktober på hjemmebane mod Hørning.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.