Vi er kommet super godt igang med Bordtennisligaen, både for damer og herrer.

I weekenden var der kampe for både vores Dame og Herre hold i Bordtennisligaen.

Damerne drog til Odense for at spille to kampe. De skulle møde de forsvarende Danske mestre i den første kamp. Vi spillede med Sara M, Sofie E og Emma E.
Det blev en spændende kamp med flere tætte opgør, men endte 6-4 til Roskilde. I den anden kamp skulle de møde Greve, der havde vi byttet lidt rundt, så det var Sara, Katrine og Dana som spillede den kamp. Den blev om muligt endnu mere spændende, efter alle kampe var spillet stod der 5-5, så spiller man Golden Sæt, et enkelt sæt. Det blev Sara der fik den udfordring, som hun løste super, med en 12-10 sejr. Så 6-5 i den anden holdkamp.
Så klart godkendt første runde med to sejre.

Sara 5 sejre i 6 kampe, Dana 2 ud 3 kampe, Katrine 0 ud af 3 kampe, Sofie 2 ud af 3 kampe og Emma 1 ud af 3 kampe. 1 double ud 2.

Bordtennisligaen for herre kom også igang. Vi skulle i løbet af weekenden og mandag spille 3 kampe. Lørdag spillede vi den første kamp mod Hørning, der spillede Jens, Kim, Dominykas og Elliot. Det blev en sikker sejr på 5-0. Søndag eftermiddag besøgte vi Herlev i kælderen, de har et stærkt hold og der kom vi på arbejde. Det endte med sejr på 5-2, men kunne nemt have sluttet 4-4 og dermed et golden sæt, men Kim holdt nerverne i ro og vandt 12-10 i 5. sæt. Jens, Kim, Dominykas og Allan spillede den.
Mandag aften tog vi imod Hillerød, det blev en sikker sejr på 5-0 (15-0 i sæt), Jens, Kim, Allan og Elliot spillede den.

Jens 6 sejre ud af 6 kampe, Kim 4 ud af 4, Allan 2 ud af 3, Dominykas 1 ud 2, Elliot 2 ud af 2.

Så alt i alt en super start for vores to Bordtennisliga hold.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.