Min første tur i landsholdtrøjen

Allan Bentsen har bedt mig om at skrive om min tur til Sverige, så det må jeg nok hellere ……..

Onsdag den 2. november tog jeg med tog til Stockholm. Turen startede med at min mor og jeg tog fra Roskilde og ind til hovedbanegården.

På hovedbanegården skulle vi mødes under uret med Mads Schiellerup og Nicolai de Voss . Mads skulle følge Nicolai og mig med toget til Stockholm. Nicolai og jeg skulle spille tomands hold i boys cadet næste dag i Ängby internationale stævne. Og vi glædede os for vi skulle spille for Danmark. Fra Danmark deltog også et hold med Ivan Ou og Thomas Hansen samt 2 pigehold men de kørte med et aftentog til Stockholm..Den lange togrejse blev brugt til at lave lektier, høre musik og se film.

Vi kom ind på hotellet i god tid, så vi kunne nå at få aftensmad og ligge og slappe af på værelset.

Maden på hotellet var alle dage ikke noget at skrive om. Jeg har fået bedre aftensmad andre steder.   På værelset fik vi noget ØBTU tøj af Mads, som vi skulle spille i næste dag på grund af, at man ikke kunne skaffe mere landsholdstøj. Det var Nicolai og jeg en smule skuffet over, men måtte acceptere da vi fik at vide at ØBTU havde sponsoreret hver landsholdspiller på Sjælland med 800 kr. Ja, ja. Det blev sengetid og vi lå i sengene og vendte og drejede os. Vi kunne slet ikke sove, for vi var så spændte da det var vores første stævne for landsholdet.

Næste dag spillede Nicolai og jeg vores første holdkamp mod Frankrig1, som vist altid plejer at være gode. Vi vandt begge 3-2 i sæt over deres anden mand og tabte begge 3-2 til deres første mand. Vi fik hevet en tæt double hjem 3-2 og endte med at vinde 3-2 over Frankrig1. Det var vist en overraskelse.

Efter alle disse fem sættere skulle vi gå direkte til næste kamp uden pause eller nogetsomhelst og spille mod Singapore2. Vi tabte klart 3-0 til Singapore. Vi var slet ikke klar. Så nu var vi presset til at vinde over Sverige2 for at gå videre. Sverige2 havde vundet begge deres holdkampe 3-0. Efter vi havde fået frokost mødte vi så Sverige2, som stillede stærkt med Adam Blomquist og Omid. Vi tabte desværre 3-1, i en virkelig tæt kamp. Nicolai tabte 3-0 til dem begge og vi tabte doublen 3-1 i fire tætte sæt og jeg vandt over Adam Blomquist 3-2. Og fordi vi tabte gik vi ikke videre får puljen.

Det var Mads der coachede os.

Mads var også coach om fredagen, hvor jeg spillede Cadet boys single. Jeg tabte to fem sættere 9/11, men vandt 3-0 over en fra Singapore. Om lørdagen spillede jeg pojker 14 hvor jeg blev treer i puljen og om søndagen pojker 12, hvor jeg vandt min pulje og gik direkte videre til næste runde. I kvartfinalen mødte jeg Irvin fra Frankrig, som jeg tidligere havde tabt til 3-2. Jeg tabte til ham 3-0 denne gang, men var ellers godt med hele vejen. Om lørdagen og søndagen blev jeg coached af Stuff, Mads og Ella.

Da vi alle var færdige søndag eftermiddag tog vi ind på centralstationen og fik noget at spise på en burger king. Og hele togturen hjem gik med at spille ludo sammen Morten, Thomas, Ivan og Nicolai. Vi fik spillet en masse ludo da vi først var i København klokken et om natten, hvor mor og min søster hentede mig.

Det var en rigtig fedt at få lov til at spille i landsholdstrøjen. Og det skal prøves igen. Først skal jeg lige øve lidt mere på at få bedre server. De fleste af de spillere vi mødte havde rigtige gode server og servereturer.

Andreas Dilling

andreas Andreas Dilling, Nicolai Michel de Voss, Ivan Ou og Thomas Hansen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.