To kampe i weekenden endte med to sejre og 6 point på kontoen

Lørdag tog vi imod Thy/Mors, en lidt speciel kamp hvor modstanderen kun kom med 3 spillere, og uden at sige noget dårlig om dem, så passer de nok bedre i 1. Division.

Vi stillede op med Finn og Casper i 1. Kryds og Claus og Fan i 2. Kryds.

Casper vandt 3-2 over Thy/Mors bedste spiller Jesper Hviid, ellers var der store sejre til Claus og Finn i de øvrige kampe mod Jesper Andersen og Jesper Poulsen.

Søndag aften var det så Vestegnen der stod på den anden side af bordet, der var modstanden bedre. De stillede op med deres nye kineser Yonghui Liang og Simon Nielsson I 1. Kryds, og Sebastian Haack og Adam Andersson I 2. Kryds.

Allan var tilbage 1. Kryds sammen med Fan Gao, og Finn og Casper I 2. Kryds.

Fan startede mod kineseren og tabte desværre med 1-3, Finn slog Adam I 3 tætte sæt. Derefter mødte Allan Simon, vandt 3-0 og Casper startede samtidigt godt mod Sebastian, men efter at have vundet 1. Sæt og været godt med I andet, smuldrede det helt og Sebastian udlignede til 2-2 for Vestegnen.

Efter pausen var det Allan mod kinesen og fan mod Simon, Fan vandt med 3-0, og Allan startede godt og vandt første sæt med 11-9, I andet sæt viste kinesen noget af sin styrke og vandt 11-5, men så var det Allans der bestemte og han vandt den vigtige kamp med 11-9 og 11-6 I de to sidste sæt. Så 4-2 til os.

Så kunne Finn afgøre mod Sebastien, og han vandt, men det gik ikke helt så nemt, den unge Sebastian stred godt imod, han vandt 1- sæt og var med I de næste par sæt uden dog at komme helt op, og så kunne Finn vende kampen og vandt med 3-1 efter 11-4 I sidste sæt.

Det var vigtigt for Casper havde tabt til Adam ved siden af.

Det endte 5-2 til Roskilde

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.