Østserien er med i topstriden

Østserieholdet har indtil videre haft en glimrende sæson, og har meldt sig ind i kampen om topplaceringerne med en aktuel 2. plads og et point efter førerholdet Brønshøj.

Østserieholdet består af en blanding af rutine og unge kræfter der træner meget, holdet føres an af nytilkomne Ken Frederiksen der med en score på 31 sejre i 33 kampe er holdets sikre skanse. Henrik Ridder har valgt at stå over nogle kampe, derfor består holdets øvrige spillere af Brian Davidsen, Martin Skov samt genopstandne Lunde, der er i gang igen efter 20 år pause!!. Det er dog blevet til et overraskende godt comeback med 22 sejre i 24 kampe og senest sejr over Jacob Reuter i weekendens 1. div. kamp mod Hillerød.

Senest skud på stammen er juniortalentet Kenneth Kjelgaard, der har fået en super debut på holdet efter jul med 6 sejre i 6 kampe og meget overbevisende spil. Kenneth viste ydermere sit store potentiale i weekenden, i sin debut på 1. div. slog Kenneth den stærke Casper Tinglef, Tinglef der i samme holdkamp mod Hillerød slog både Claus Skov og Anders G. Det må være karrierens største sejr!! Også Martin Skov har haft solid fremgang i denne sæson efter stor træningsflid, et højdepunkt var blandt andet tre sejre mod både København og Amager i første halvdel af sæsonen

Østserieholdet har vist stor motivation i alle kampene, anden halvdel af sæsonen er startet ud med to sejre på hhv. 14-0 over Brøndby og 13-1 over Amager, hvilket er godt for scoren som kan blive afgørende i den sidste ende. I første halvdel blev det til lutter sejre på nær mod nr. 1 som er Brønshøj og nr. 3 Greve. Mod Greve blev det 7-7 efter 5-7, Lunde var i front med 3 sejre, to af dem med 2 bolde i 5.sæt. Ken tog to sejre og doublen med Ridder, mens Skov tog den sidste sejr med forrygende spil mod defensive Michael Ryding.

Mod Brønshøj var der lagt op til en øretæve da de stillede op med det hold, der sidste år gik ubesejret gennem 2.div, men da de har mange talenter vil de gerne rykke op. Måske undervurderede Brønshøj Roskilde, i hvert fald fik vi en kanon start med føring på 5-2 med sejre til alle fire Roskildespillere. Der blev kæmpet røven ud af bukserne, men det blev afgørende at Brønshøj har gode doubler, der udlignede de til 5-5 med to sejre. Chancen for point var dog til stede, ved stillingen 6-7 til Brønshøj skulle Lunde møde rutinerede Weinrich, der havde tabt sin to første kampe til Brian og Ken, mens Lunde overraskende havde slået både Teis Jonassen og Søren Eriksen.

Det var tæt på, men overmod blev forvandlet til nederlag efter en utrolig uklog disponeret slutfase. Føring til Lunde på 8-2, 10-8 og 3 matchbolde i 5. sæt blev alligevel til nederlag og nederlag i holdkampen på 8-6, derfor er vi nu efter med 1 point i tabellen i stedet for føring med 1 point. Kampen bød i øvrigt også på en meget flot sejr til Skov over Søren Eriksen, der har over 2300 rating.

Målet for Østserieholdet er oprykning, men det bliver en hård og spændende kamp mod særligt Greve og Brønshøj, der også ønsker at rykke op. Men det er vigtigt med en oprykning med unge spillere som M Skov og Kenneth K, der skal have udfordringer og den rigtige kampmatchning til næste sæson. Begge træner flittigt under vores kompetente og engagerede trænere Jimmy og Hasse, så det bliver spændende at følge holdet i den afsluttende fase.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.