To kampe i weekenden for 1. holdet

Vi spillede i weekenden to kampe i Stigadivisionen, fredag aften galt det Vedbæk og søndag Næstved.

Vi ville gerne have revanche for nederlaget på hjemmebane, men vi kom meget skidt igang. Allan startede med Christian Kongsgaard(Bønne) og vandt 1. sæt klart, men så overtog Bønne spillet og vandt med 3-1, samtidigt spillede Casper mod Morten Holm, en rigtig god kamp indtil 2-2 i sæt, så fik Morten en god start på 5. sæt og endte med at vinde 11-0, så 2-0 til Vedbæk. Gao Fan og Finn skulle rette op på det mod Martin Monrad og Kim Høgsberg, Gao tabte klart 0-3 til Martin, mens Finn vandt ligeså klart over Kim.

Så 1-3 ved pausen.

Efter pausen var vi klar til at kæmpe for alle bolde, Allan og Gao mødte Martin og Bønne, det blev to sejre, Allan med 3-0, efter at have vendt 6-10 i 2. sæt tabte Martin pusten, og Gao spillede noget at det vi ved han kam mod Bønne og fik en god sejr på 3-2.

Så var det Finn og Casper som skulle i ilden, Casper vandt klart med 3-0 over Kim, mens Finn havde en noget tættere kamp mod Morten, men endte med en 3-1 sejr og dermed havde vi vendt kampen til en sejr på 5-3.

Søndag stod vi over for 4 svenskere i Næstved, som dagen inden havde slået Nørreå med 5-3. En svær kamp viste det sig hurtigt at blive.

Allan og Finn mod Niclas Rønningborn og Simon Arvidsson, Gao og til dagens kamp Emil overfor Anthony Tran og Andreas Engblom.

Finn spillede som fredag strålende, to gange 3-0. Allan havde større problemer, førte 2-0 mod Simon, men lukkede ham ind og tabte med 2-3, og mod Niclas var det også svært, men han fik kæmpet en 3-2 sejr hjem.

I 2. kryds spillede Gao først mod Andreas og vandt klart med 3-0, dog efter at hvae vendt 4-10 i 3. sæt, mens Emil havde det svært mod Anthony. De to sidste kampe, da vi førte med 4-2 blev, lidt overraskende, tabt klart, Gao til Anthony 0-3 og Emil 0-3 mod Andreas.

Så var vi nødt til at tage doublen i brug, Allan og Finn som normalt mod Simon og Anthony. Det blev en tæt afære, med føring 2-1 i sæt til Næstved, 11-7 i 4. sæt til Roskilde og et afgørende sæt med 12-10 sejr til Roskilde.

Så endnu en sejr på 5-4 og vi ligger stadig lunt på 2. pladsen i grundspillet og håber at kunne holde den, så vi først træder ind i slutspillet i semifinalerne.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.