To kampe, to points til 1. division

I fredags spilede 1 divisions holdet kamp mod Brønshøj. I denne gik vi efter at få 2 point, som ville få os lidt væk fra nedrykningsstregen. Holdet bestod af Claus Skov Nielsen, Emil Sass, Andreas Dilling og Anders G Nielsen.

Vi lagde rigtigt godt ud med sejre til Emil og Claus. Dilling vandt klart over deres 4. mand, mens Anders G desværre måtte se sig slået af Viktor Stilling med 3-1. Emil, Claus og Anders G vandt sikkert deres næste kampe. Dilling stod nok for kampens overraskelse, da han vandt over Viktor Stilling med 3-2 efter at have været bagud med 1-2 i sæt. De sidste 2 sæt vinder han i alt med 22-6. Meget imponerende!

Stillingen ved doublerne er 7-1 til os. Hvert hold vinder en double. Og dermed er sejren vores. Fedt! Emil og Dilling taber deres sidste kampe. Her teber Emil med 3-0 til Viktor Stilling. Et nederlag som han ikke burde få! De sidste to kampe vindes af Anders G og Claus så resultatet blev 10-4 til os. Lige hvad vi havde håbet på.

Søndag skulle vi på den i igen. Denne gang mod Hillerød som stillede med et noget stærkere hold end Brønshøj. Vores hold var noget anderledes end om fredagen mod Brønshøj. Emil skulle spille på første holdet, i stedet for ham havde Kennet Kjelgaard fået chancen. Om fredags havde Dilling desværre fået en skade, som vi trak Martin (Lunde) Lundkvist ind som reserve for Dilling. Gengangere var Claus Skov Nielsen og Anders G Nielsen.

Vi kom godt fra start med sejr til Claus og Lunde. Det var to tætte kampe, men rigtigt godt spil af begge. Kennet blev kastet for løverne med det samme. Han røg lige ind i Servemandens (Dennis Rasmussen) grumme grumme serve, der gjorde at Kennet ikke kunne stille meget op. Anders G fik kæmpe rens af Casper Tingleff. Claus rensede Jacob Reuther og Lunde gjorde det godt mod Jesper Møller, men taber desværre kampen 3-1. Højst overrasende vinder Kennet over Casper Tingleff med 3-2. Kennet spillede fantastisk godt. Samtidigt spillede Anders G mod servemanden. De to har spillet rigtig mange gange mod hinanden og kender hinanden rigtigt godt. Anders kommer godt fra start og vinder 1 sæt, men 2 og 3 sæt har servemanden fuldstændigt styr på og vinder nemt. Anders kommer tilbage og vinder 4 sæt. I 5 sæt kommer servemanden foran 4-0, men Anders kommer på 7-7. desværre er det ikke nok og Anders taber med 9-11 i 5 sæt.

Stillingen inden doublerne er 4-4. Doublerne var meget tætte. Kennet og claus taber desværre efter at have ført 10-7 i 3 sæt. Hvis de havde vundet det, kunne de måske have vundet kampen. Lunde og Anders vinder deres double med 3-2 efter en kamp med mange flotte dueller og nogle giftige kantbolde på vigtige tidspunkter.

Før de sidste 4 kampe er stillingen 5-5. Kennet taber rimeligt klart til Jacob Reuther og Claus taber desværre til Casper Tingleff med 1-3 i en kamp hvor Claus havde lidt svært med Caspers venstrehåndede server. Lunde taber til Servemanden med 3-1 og Anders vinder 3-0 over Jesper møller. Dermed bliver slut resultatet efter den sidste bold er spillet, 6-8 til hillerød. Øv øv øv. Det var ret tæt på at vi kunne have hevet 1 point hjem. Det havde lunet godt. Kampen varede 3,5 time med rigtigt mange velspillede kampe og dueller.

Næste kamp er mod top holdet Virum i februar. Håber vi kan gøre lige så godt, med en god energi og indstilling på holdet.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.