Sæson 2020/2021, nye spillere i Roskilde Bordtennis, BTK61

I den kommende sæson vil der komme et par nye ansigter i truppen til vores Bordtennisliga/Europacup hold. Det er Jens Lundqvist(Sverige) og Antoine Doyen (Portugal).

Sportschef Allan Bentsen glæder sig til de nye spillere, ”Jens er jo en rutineret spiller som bliver vores nye 1. mand, han har spillet internationalt masser af år for Sverige og sin franske klub, han træner stadig meget og er en fighter. Antoine er et ungt talent med masser af gå på mod, han spiller internationalt for Portugal. Det bliver spændende at se om vi kan hjælpe ham med næste skridt.”

Jens er en spiller som vi har mødt masser af gange i Champions League, hvor han har repræsenteret Franske Angers.

Jens som har repræsenteret Sverige i mange år og været oppe som nr. 19 på verdensranglisten, de sidste par år han ikke spillet så meget internationelt, men i den Franske Pro A, hvor han repræsenterede Angers i 10 år.

Jens siger selv ”Jeg tror at det skal blive rigtigt sjovt at spille i Roskilde, som i mange år har været klart bedst i Danmark og også gode ude i Europa. Jeg ser allerede frem imod at sæsonen (forhåbentlig) skal kunne komme igang igen efter en lang pause. Selvfølgelig er målet en DM titel i Danmark og gode resultater i Europa. Ekstra sjovt at få lov til at spille med Maze, Allan og at have Finn som coach, da jeg tidligere har boet og trænet med dem i København.”

Link til kamp mellem Lakatos og Jens fra 2018: https://www.laola1.tv/en-int/video/r2-lundqvist-jens-lakatos-tamas-len

Derudover kommer der en ung spiller som repræsenterer Portugal i internationale turneringer. Antoine Doyen hedder han.
Han nåede i sidste sæson at spille en kamp for Næstved i Bordtennisligaen, hvor han tabte til Zhai og slog Allan.
Han har spillet masser af turneringer internationelt og vi håber at kunne hjælpe ham med det næste skridt i hans karriere.

Antoine siger ”jeg ser frem imod en spændende sæson i Roskilde”.

Mere info
Sportschef
Allan Bentsen 40902445 / allan.bentsen@btk61.dk

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.