Zhai Yujia stopper i Roskilde Bordtennis, BTK61

Det var i år, efter denne sæson 2019/20, at vores allesammens Zhai Yujia besluttede at det er på tide at prøve noget nyt, Zhai har valgt at prøve kræfter med den Franske Pro A Liga fra næste sæson.

Efter 7 fantastiske år i Roskilde, hvor Zhai startede med at være en ung kineser, uden noget engelsk, en ung spiller med ikke så meget selvtillid, så er han vokset og har været ”vores krumtap” på holdet som sikker ankermand i Bordtennisligaen og en værdifuld spiller når vi har spillet ude i Europa.

De spillere som Zhai har spillet mest sammen med.

I de 7 år han har været her, har vi alle årene vundet DM for hold. Vi har deltaget i ETTU Cup/Champions League alle årene, med 2 x 1/4 finaler i Champions League som resultatet og Zhai har fortjent en stor kredit for de resultater. Zhai har givet os nogle fantastiske oplevelser og spillet noget super bordtennis.

DM Guld 2014


I perioden han har været her, er han blevet bedre og bedre som årene skred frem. I starten var det mest som U21 spiller, hvor han var helt oppe som nr. 10 på verdensranglisten og deltog i slutspillet for U21 på Pro Touren.
På senior plan har han vundet Spanish Open og været langt fremme i flere turneringer. Han var som bedst oppe som nr. 87 på verdensranglisten, kunne måske være blevet til mere hvis han havde spillet flere turneringer.

Champions League 2019

Vi havde håbet at kunne færdiggøre dette års turnering, så han kunne få en værdig afsked, det blev desværre ikke tilfældet.

Zhai med et af hans “varemærker” :-).

Vi vil gerne takke ham på den bedst mulige måde, så den afslutning på sæsonen, var ikke hvad vi håbede på, men vi håber at kunne præsentere ham på i Roskilde på et tidspunkt igen, hvor vi håber at i vil være med til at takke ham.
Der vil komme mere info når det kan lykkedes.

Sportslige hilsner
Allan/ Bestyrelsen

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.