Topopgør i Serie 2

Både Fårevejle og Roskilde vandt deres første kamp overlegent med 13-1, så der var derfor tale om en vaskeægte topkamp, da rækkens delte førstepladser mødte hinanden her til aften i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Roskilde stillede næsten med samme hold, som i første kamp, dog med undtagelse af Patrick, der var skadet, og derfor erstattet med Mette. Mette lagde stærkt ud, og vandt sin første kamp sikkert med 3-0. Desværre tabte Michael, Jesper og Morten deres første kamp, så stillingen derfor var 3-1 til gæsterne fra Fårevejle.

2. runde gav ikke meget opløftning, da alle fire tabte deres kamp. Morten vandt som den eneste et enkelt sæt. Stillingen var derfor 7-1 inden doublerne, og den eneste mulighed for point var nu en uafgjort, hvis resten af kampene blev vundet.

Doublerne blev delt op i en voksen- og børnedouble. Voksendoublen, der bestod af Michael og Jesper blev vundet 12-10 i 5. sæt, efter en medlevende og intens kamp, hvor de først havde smidt en 2-0-føring, men så hev den hjem til sidst i det afgørende sæt. I børnedoublen var det ligeså spændende og medlevende, desværre gik det 5. sæt den forkerte vej, og Mette og Morten tabte 3-2 efter en 2-1-føring.

8-2 efter doublerne, og der kunne derfor kun pyntes på resultatet i de sidste 4 kampe. Jesper vandt sin kamp, mens det blev til nederlag til de tre andre, og kampen slutter derfor med en 11-3-sejr til Fårevejle.

Dagens Man of the Match bliver endnu engang Jesper for en sejr i både en single og sin double.

Holdets næste kamp er i Jyderup torsdag d. 24. oktober.